Willemot

Gerard Willemotlaan 88, Mariakerke

  • Moderne gezinswoningen met 3 slaapkamers

  • Halfopen en gesloten bebouwingen

  • Gezellige tuin met aangenaam terras

  • Inpandige, private fietsenberging

  • Op een boogscheut van centrum Gent

  • Ligging nabij mooie parken en natuurgebied

  • Uiteenlopende sport- en recreatiemogelijkheden

  • Tal van faciliteiten op wandelafstand

Ontdek Willemot, ons nieuw woonproject in Mariakerke, een deelgemeente van Stad Gent. Het project bestaat uit moderne halfopen en gesloten bebouwingen en is goed gelegen, op een kwartiertje rijden van het historische centrum van Gent.

Gratis keuken tot wel 12.500 euro* bij aankoop van een Bostoen woning

Wil je graag thuiskomen in Willemot? Grijp nu je kans en geniet van onze uitzonderlijke keukenactie! Bij aankoop van een woning in dit woonproject krijg je een gratis keuken tot wel 12.500 euro*. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

*Deze actie is geldig van maandag 25/09/2023 tot en met woensdag 15/11/2023 en is van toepassing op alle Bostoen woningen en appartementen, uitgezonderd Residentie RijvisscheHof in Zwijnaarde. Het bedrag dat wordt toegekend is gelijk aan de waarde van het keukenbudget vermeld in het lastenboek, met een maximum bedrag van 12.500 euro. De keuken dient aangekocht te worden bij de door ons aangestelde keukenleverancier uit het lastenboek. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Geniet met volle teugen van modern wooncomfort

Het is aangenaam thuiskomen in Willemot. De nieuwbouwwoningen beschikken over een comfortabele leefruimte met open keuken. Aansluitend vind je een praktische berging. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk daglicht in huis en geven zicht op het groen van de gezellige tuin met terras. In elke gezinswoning vind je drie slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche en ligbad. Bepaalde panden hebben zelfs een tweede, compacte badkamer met douche. Er is ook een inpandige, private fietsenberging.

Kom thuis in een bruisende omgeving

In Mariakerke valt heel wat te beleven. In de buurt van het woonproject kan je genieten van mooie wandel- en fietsroutes in de omliggende parken en het natuurgebied het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Sportliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven in de verschillende sportclubs, in het sport- en recreatiepark Blaarmeersen of op de Watersportbaan.

Op wandelafstand vind je allerlei faciliteiten, zoals supermarkten, restaurants, scholen, een bibliotheek, postkantoor … Het project is ook gemakkelijk bereikbaar, zowel met de fiets, wagen als het openbaar vervoer. Meer nog, in een vingerknip sta je in de prachtige Gentse binnenstad.

Meer weten over Willemot?

Kom jij graag thuis in één van deze sleutel-op-de-deur woningen? Neem contact op met onze externe partner Immo Da Vinci voor bijkomende informatie.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Woningen

Lot Type Opp. Opp. terrein Slaapkamers Instapklaar? Prijs excl. kosten Prijs incl. 21% Plannen
W001 Halfopen bebouwing 173m2 3
W002 Halfopen bebouwing 178m2 3
W003 Halfopen bebouwing 169m2 3 Gereserveerd Gereserveerd
W004 Halfopen bebouwing 149m2 3

In de buurt

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur

Ik ontvang graag meer informatie

Lot W001

9030

Woning

3 slaapkamers

173m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Willemot. Je komt deze woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek en een open keuken. Vanuit de keuken kan je naar de bijkeuken die doorloopt naar de berging en de fietsenberging. Via de fietsenberging kan je terug naar de leefruimte of naar buiten. In de berging bevindt zich de trap naar het eerste verdiep. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, een berging, een badkamer met toilet en een apart toilet waar er zich ook een douche bevindt.

Interesse in deze woning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Mariakerke Willemot

Lot W002

9030

Woning

3 slaapkamers

178m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Willemot. Je komt deze woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet, de trapberging en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek, een open keuken met aanliggende berging en de trap naar het eerste verdiep. Langs de buitenkant van de woning heb je een fietsenberging. Op het eerste verdiep heb je een badkamer, een apart toilet en drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met aanliggende badkamer en dressing.

Interesse in deze woning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Mariakerke Willemot

Lot W003

9030

Woning

3 slaapkamers

169m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Willemot. Je komt deze woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek, een open keuken en de trap naar het eerste verdiep. Vanuit de keuken kan je naar de bijkeuken die doorloopt naar de berging en de fietsenberging. Via de fietsenberging kan je ook naar buiten. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers en een badkamer.

Interesse in deze woning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Mariakerke Willemot

Lot W004

9030

Woning

3 slaapkamers

149m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Willemot. Je komt deze woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek, een open keuken en de trap naar het eerste verdiep. Aanliggend aan de leefruimte zit een berging. Langs de buitenzijde van de woning kan je in de fietsenberging. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer.

Interesse in deze woning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Mariakerke Willemot