Je opbrengsteigendom bouwen met BFB Construct

Ben je eigenaar van een bouwgrond of heb je een ouder pand dat je wil slopen? Realiseer een bouwproject op eigen grond met BFB Construct, onze zusteronderneming gespecialiseerd in ruwbouw en sleutel-op-de-deur. BFB Construct maakt deel uit van de Bostoen Group, die als projectontwikkelaar en aannemersbedrijf met 50 jaar ervaring tot één van dé marktleiders in de Vlaamse residentiële bouwsector behoort.

Logo BFB Construct
Opbrengsteigendom bouwen met BFB Construct

De meerwaarde van
een bouwproject op eigen grond

Een nieuwbouw op eigen grond kan verschillende doeleinden beogen. Enerzijds kan je een opbrengsteigendom bouwen. In dit geval laat je je bouwgrond renderen door er meerdere woningen, appartementen of studio’s te bouwen, met als doel ze nadien te verhuren. Anderzijds kan je een kleinschalig bouwproject (minimum drie woningen) realiseren voor je gezin of familie.

Voordelen van een opbrengsteigendom bouwen met BFB Construct

50 jaar ervaring en vakmanschap

BFB Construct heeft reeds een halve eeuw ervaring in het bouwen van nieuwbouwprojecten. Onze sleutel-op-de-deur woningen en appartementen getuigen van ons vakmanschap. We hebben alle noodzakelijke kennis in huis om je bouwproject in goede banen te leiden en kunnen steeds snel schakelen. We beschikken over meerdere eigen ploegen die vanuit verschillende specialisaties de gedeeltelijke of volledige uitvoering van een project op zich nemen.

Zorgeloos een opbrengsteigendom bouwen

Je opbrengsteigendom bouwen met BFB Construct staat garant voor zorgeloos bouwen. Dankzij ons eigen bouwteam heb je slechts één aanspreekpunt en hoef je geen verschillende aannemers te zoeken. Je kan rekenen op professioneel advies gedurende het volledige bouwtraject en hoeft je ook geen zorgen te maken over de planning, coördinatie en constructie van de woonentiteiten. Of je nu kiest voor sleutel-op-de-deur of gedeeltelijke ondersteuning, ons bouwteam biedt een flexibele aanpak op maat en zorgt voor een instapklaar product, van ruwbouw tot afwerking. We controleren eveneens of je grond volledig in orde is, zodat je nadien niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Geniet een voordelig huurrendement bij opbrengsteigendom

Een instapklaar project bouwen op eigen grond zorgt voor een mooie meerwaarde. Samen bekijken we welke duurzame materialen en technieken aanwezig moeten zijn in de woningen, appartementen of studio’s. Denk maar aan zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie, een regenwaterput, een warmtepomp … We denken graag met je mee.

Heb je een opbrengsteigendom voor ogen? Dan realiseren we in samenspraak het concept dat jou het voordeligste huurrendement oplevert. We geven je ook graag advies bij het verhuren van de woonentiteiten en het beheer ervan.

Meer info over een opbrengsteigendom bouwen

Beschik je over een eigen stuk bouwgrond of slooppand en wil je dit transformeren in een opbrengsteigendom?
Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen bekijken we de mogelijkheden en zoeken naar de oplossing die beantwoordt aan jouw budget, timing en specifieke wensen.

Liever je grond of pand verkopen?

Heb je niet de intentie om een opbrengsteigendom te bouwen en wil je je bouwgrond of slooppand liever verkopen? Geef je eigendom een tweede leven en verkoop het aan Bostoen. Zo kunnen we op een duurzame manier voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen, en dit met met passie en respect voor mens en milieu.

Of investeer in een bestaand vastgoedproject

Wil je eerder investeren in een bestaand vastgoedproject? Ook dat is mogelijk. Als projectontwikkelaar verkopen we op verschillende locaties in Vlaanderen nieuwe woningen en appartementen.