Opbrengsteigendom bouwen

Ben je eigenaar van een bouwgrond of heb je een ouder pand ter beschikking dat je wil slopen? Kies voor de realisatie van een bouwproject op eigen grond en laat je eigendom heropleven. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en bouwen een instapklaar project volgens jouw budget, timing en specifieke behoeften.

De meerwaarde van een bouwproject op eigen grond

Een nieuwbouw op eigen grond kan verschillende doeleinden beogen. Enerzijds kan je een opbrengsteigendom bouwen. In dit geval laat je je bouwgrond renderen door er meerdere woningen, appartementen of studio’s te bouwen, met als doel ze nadien te verhuren. Je investeert dus als het ware in een eigen nieuwbouw.

Anderzijds kan je een kleinschalig bouwproject realiseren ten behoeve van het eigen gezin of de familie.

Voordelen van een opbrengsteigendom bouwen met Bostoen

50 jaar ervaring en vakmanschap

Bostoen heeft reeds 50 jaar ervaring in het bouwen van nieuwbouwprojecten. Onze sleutel-op-de-deur woningen en appartementen getuigen van ons vakmanschap. We zijn niet alleen projectontwikkelaar, maar beschikken ook over een eigen bouwbedrijf. Zo hebben we alle noodzakelijke kennis in huis om jouw bouwproject in goede banen te leiden en kunnen we steeds snel schakelen.

Zorgeloos een opbrengsteigendom bouwen

Je opbrengsteigendom bouwen met Bostoen betekent zorgeloos bouwen. Dankzij ons eigen bouwteam heb je slechts één aanspreekpunt en hoef je geen verschillende aannemers te zoeken. Je kan rekenen op professioneel advies gedurende het volledige bouwtraject en hoeft je ook geen zorgen te maken over de planning, coördinatie en constructie van de woonentiteiten. Wij zorgen voor een instapklaar product, van ruwbouw tot afwerking. We controleren eveneens of je grond volledig in orde is, zodat je nadien niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Geniet een voordelig huurrendement bij opbrengsteigendom

Een instapklaar project bouwen op eigen grond zorgt voor een mooie meerwaarde. Samen bekijken we welke duurzame materialen en technieken aanwezig moeten zijn in de woningen, appartementen of studio’s. Denk maar aan zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie, een regenwaterput, een warmtepomp … Bij Bostoen denken we met je mee.

Heb je een opbrengsteigendom voor ogen? Dan realiseren we in samenspraak het concept dat jou het voordeligste huurrendement oplevert. We geven je ook graag advies bij het verhuren van de woonentiteiten en het beheer ervan.

Realiseer een opbrengsteigendom op je eigen bouwgrond

Beschik je over een eigen stuk bouwgrond of een ouder pand dat je wil slopen en wil je er graag nieuw leven in blazen? Laat het ons weten en maak van jouw eigendom een opbrengsteigendom. We bekijken de mogelijkheden en zoeken naar de oplossing die beantwoordt aan jouw budget, timing en specifieke wensen. Samen realiseren we jouw bouwproject.

Liever je grond of pand verkopen?

Heb je niet de intentie om een opbrengsteigendom te bouwen en wil je je bouwgrond of slooppand liever verkopen? Geef je eigendom een tweede leven en verkoop het aan Bostoen. Zo kunnen we op een duurzame manier voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen, en dit met met passie en respect voor mens en milieu.

Investeer in een bestaand vastgoedproject

Wil je eerder investeren in een bestaand vastgoedproject? Ook dat is mogelijk bij Bostoen. We verkopen op verschillende locaties in Vlaanderen nieuwe woningen en appartementen.

Meer informatie over een opbrengsteigendom bouwen