Over Bostoen

Thuiskomen, da’s Bostoen

Door innovatief bouwen voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen, dat is al sinds 1973 de missie van Bostoen. Onze duurzame woonoplossingen getuigen van ons vakmanschap en elk bouwproject wordt gerealiseerd met passie en respect voor mens en milieu. Of het nu een woning of een appartement is, iedereen verlangt naar die ene thuis waar het goed vertoeven is.

Als projectontwikkelaar hebben we al 50 jaar ervaring in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen en appartementen, maar dankzij ons eigen bouwbedrijf ondersteunen we ook andere bedrijven en particulieren die een nieuwbouwproject willen realiseren op eigen bouwgrond. Als ervaren en geëngageerde speler in de bouwmarkt zijn we vandaag de dag actief in nagenoeg alle Vlaamse provincies. Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen ook niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op energie en huisvesting.

Ook voor onze partners en medewerkers koesteren we een persoonlijke en professionele werksfeer. Duurzaamheid, respect, moed en no-nonsense staan centraal. We vormen een team van flexibel en gedreven medewerkers die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid opnemen voor de volgende generaties. Als groeiend en toekomstgericht bedrijf hechten we ook veel belang aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. We investeren dan ook maar al te graag in onze mensen via opleidingen en een persoonlijk groeitraject, zodat kennis en competenties voortdurend kunnen worden bijgeschaafd.

Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe thuis, voor nu en voor in de toekomst. Neem een kijkje in ons aanbod van nieuwbouwprojecten of maak een persoonlijke afspraak om één van onze kijkwoningen te bezoeken.

Thuiskomen, da’s Bostoen.

Waarom kiezen voor Bostoen?

Kies voor onze residentiële projecten, realiseer je bouwproject of neem je intrek in onze flats. Bij Bostoen bouwen we niet alleen huizen, we creëren je thuis. En dat doen we door onze 7 verbintenissen.

Wat is de sleutel-op-de-deur bouwen?

Bij Bostoen betekent sleutel-op-de-deur zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkt huis. Wij zorgen voor het hele bouwproces.

Contacteer ons