Investeren in vastgoed is investeren in je toekomst

Investeren in vastgoed is een slimme en toekomstgerichte keuze. Op korte termijn ontvang je meteen huurinkomsten, terwijl je op langere termijn een mooie meerwaarde geniet. Een groot voordeel van nieuwbouw is het lage energiepeil, dat bekomen wordt door het toepassen van verschillende energiezuinige technieken.

Bostoen Ardooie Residentie Fiori render terras

Vind jouw ideale vastgoedinvestering

Waarom investeren in vastgoed met Bostoen Invest?

Bostoen duurzaam en innovatief bouwen

Duurzaam en innovatief bouwen

Door innovatief bouwen voorzien in betaalbare en kwalitatieve huisvesting voor iedereen, dat is al sinds 1973 onze missie. Bij elk bouwproject dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze woningen en appartementen zijn uiterst energiezuinig en worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Daardoor is je investering waardevast en toekomstgericht.

Bostoen 50 jaar passie en vakmanschap

50 jaar vakmanschap

Al 50 jaar zijn engagement en waarde-gedreven ondernemen onze leidraad. Als projectontwikkelaar en aannemersbedrijf behoort Bostoen tot de marktleiders in de residentiële bouwsector en zijn we actief in nagenoeg alle Vlaamse provincies. Maak kennis met onze woningen en appartementen, telkens gerealiseerd met passie en respect voor mens en milieu.

stabiel vastgoedrendement met Bostoen Invest

Stabiel vastgoedrendement

Als investeerder wil je uiteraard het maximale uit je belegging halen. Onze bouwadviseur voorziet je van deskundig advies, vanaf het eerste contact tot aan het verhuurproces. Dankzij het duurzame woonconcept vertaalt een instapklare nieuwbouwwoning zich bovendien niet alleen naar directe verhuurbaarheid, maar ook betere verhuurprijzen.

Bostoen Nieuwbouwappartementen Ardooie Residentie Fiori Interieur

Je eigendom zorgeloos beheren

Het verhuren van je investeringspand vereist een zorgvuldige opvolging. Naast het behartigen van de directe belangen van de verhuurder moet ook aandacht besteed worden aan duurzaamheid, goede relaties met de huurders en het behoud van de waarde van het vastgoed op lange termijn. Duidelijke communicatie, eerlijke behandeling en het tijdig oplossen van problemen zijn dus de sleutel tot een stabiele basis voor langdurige huurcontracten.

Heb je hier de tijd niet voor? Geef het verhuren en het beheer van je eigendom dan uit handen aan een rentmeester.

Van plan om een opbrengsteigendom te bouwen?

Wil je geen bestaand pand kopen, maar een opbrengsteigendom vanaf nul bouwen op je eigen bouwgrond? Ook dat is mogelijk. Onze zusteronderneming BFB Construct is gespecialiseerd in ruwbouw en sleutel-op-de-deur en maakt deel uit van de Bostoen Group, projectontwikkelaar en aannemersbedrijf met 50 jaar ervaring.

Bostoen opbrengsteigendom bouwen Viola Oostduinkerke voorgevel
;

Bezorg me meer info over investeren met Bostoen Invest

Recent nieuws