Nieuwbouwappartementen te koop bij Bostoen

Zoek je een nieuw appartement om zelf in te wonen of om te verhuren? Bostoen ontwikkelt niet alleen appartementen, we creëren voor jou een warme thuis waar je nog vele jaren plezier aan beleeft. Moderne en kwalitatieve woonruimtes voor ieder budget. Bekijk het aanbod nieuwbouwappartementen bij Bostoen.

Hedendaagse appartementen met een goede ligging

Een hedendaags appartement is de ideale investering voor de toekomst. Bostoen streeft naar de realisatie van nieuwe appartementen die meer omvatten dan een kwalitatief gebouw en we voorzien graag alles wat nodig is om van ieder appartement een thuis te maken.

Voor ieder project met nieuwbouwappartementen selecteren we een projectgrond die veel voordelen biedt. Daarom kiezen we steevast bouwgronden met een goede bereikbaarheid en met alle nodige faciliteiten in de buurt. Naast moderne appartementen met een centrale of stedelijke ligging vind je in ons aanbod natuurlijk ook projecten in de nabijheid van natuur en een groene omgeving.

Energiezuinige appartementen voor ieder budget

Energiezuinig wonen is voor iedereen! Alle appartementen die Bostoen realiseert voldoen aan de energienorm voor 2050. Zo geniet je van een woonst met een bijzonder laag E-peil en dus meteen ook van een lage energiefactuur. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe appartement een slimme investering is, die nog decennia lang een hoge waarde behoudt.

Hoogwaardige materialen en kwalitatieve afwerking

Bostoen heeft bijna 50 jaar ervaring in residentieel vastgoed. We weten perfect welke materialen de tand des tijds glorieus doorstaan en kiezen steevast voor materialen van hoge kwaliteit, die duurzaam en slijtvast zijn. In het lastenboek krijg je een overzicht van de budgetten voorzien voor ieder aspect van het appartement. Als koper heb jij natuurlijk inspraak in de materiaalkeuze en afwerking van het interieur.

Klaar voor de toekomst

Met een Bostoen appartement ben je helemaal klaar voor de toekomst. We maken namelijk gebruik van moderne technieken die zorgen voor een comfortabele en aangename leefomgeving. Veel van onze projecten zijn uitgerust met zonnepanelen en voorzien van een groot reservoir voor het opvangen van regenwater. Ook integreren we vloerverwarming of een warmtepomp om de temperatuur in het appartement minutieus te regelen. Voeg daar nog een type D ventilatie aan toe en jouw appartement is op ieder moment van het jaar een fijne plek om te vertoeven.

Nieuwbouwappartementen bij Bostoen

Bostoen heeft al enkele decennia ervaring met het bouwen van woningen en appartementen. We hebben de ervaring en knowhow in huis om kwalitatieve appartementen te bouwen die onze kopers vele jaren plezier bezorgen.

Bij ons vind je een divers woonaanbod. Er bestaat een nieuw appartement voor ieder budget! We streven er dan ook naar om comfortabel wonen voor iedereen toegankelijk te maken. Ben je eerder op zoek naar een huis? Neem gerust een kijkje in onze nieuwbouwwoningen.

Eerst een keertje van dichtbij bekijken?

Wil je het comfort van een Bostoen appartement ontdekken? Laat je inspireren en krijg een eerste indruk van het project tijdens onze kijkdagen.