Ontdek onze investeringsprojecten

Nieuwbouw investeringsprojecten zijn een veilige en trefzekere investering in de toekomst. Vastgoed blijft in waarde stijgen en geeft vaak een mooi rendement. Bij Bostoen hebben we zowel woningen als appartementen in ons aanbod investeringsvastgoed.

Enkele troeven van onze investeringsprojecten

Het investeringsportfolio van Bostoen bestaat uit verschillende kwalitatieve woningen en appartementen in België. Al onze panden voldoen aan de hedendaagse normen en zijn vervaardigd met kwalitatieve materialen. 

Zorgvuldig geselecteerde projectgronden

Onze projectgronden zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van hun ligging en grondkwaliteit. We hechten veel belang aan een groene omgeving, maar ook bereikbaarheid en de nabijheid van diverse faciliteiten zijn een belangrijke factor voor ieder bouwproject.

Nieuwbouw blijft waardevol

Woningen en appartementen die vandaag gebouwd worden, voldoen aan de meest strenge normen op gebied van energieverbruik en binnenklimaat. Door te kiezen voor een nieuwbouwproject geniet je zo lang mogelijk van een zorgeloze verhuurperiode.

Energiezuinige woningen en appartementen

Alle Bostoen projecten zijn gebouwd met oog op de toekomst. Zo voldoen de woonunits niet alleen aan de huidige normen, maar zijn ze zelfs voorzien op de toekomstige normen. Met een huis of appartement van Bostoen weet je zeker dat je geruime tijd zorgeloos geniet van je investering.

Klaar voor verhuur

Met een nieuwbouw heb je als verhuurder geen zorgen. Onze instapklare woningen en appartementen zijn volledig afgewerkt, waardoor je meteen kan starten met de verhuur. Indien je dat wenst, kunnen we zelfs de schilderwerken, tuinaanleg en andere zaken voor onze rekening nemen.

Veelgestelde vragen over investeringsprojecten

Een huis of appartement kopen bij wijze van investering of belegging is een veilige manier om je geld te laten renderen. Toch merken we dat nieuwe investeerders vaak vragen hebben rond investeren in vastgoed.

Investeren in een appartement of woning?

In ons aanbod vind je zowel investeringsappartementen als investeringswoningen. Beide types zijn interessant als investering. 

Je keuze voor een huis of appartement is grotendeels afhankelijk van je eigen doel met het pand. Investeer je alvast in een appartement in een studentenstad voor één van je kinderen of koop je  eerder een gelijkvloerse unit om later zelf in te wonen? Appartementen zijn een populair beleggingsvastgoed omwille van de makkelijke verhuurbaarheid.

Zijn er fiscale voordelen verbonden aan mijn investering?

Wanneer je jouw investeringsvastgoed verhuurt, word je enkel belast op het kadastraal inkomen en niet op de inkomsten uit huurgeld. Je kan ook alle kosten die je maakt voor verbeteringswerken inbrengen in je belastingen. Daarnaast is de interest van de hypotheek fiscaal aftrekbaar.

Een vastgoedinvestering brengt dus vooral fiscale voordelen met zich mee.

Kies ik best voor nieuwbouw of een bestaand pand?

De keuze voor nieuwbouw is voor de hand liggend. Doordat nieuwbouwprojecten meteen aan de huidige normen en voorwaarden voldoen, heb je weinig zorgen over de verhuurde woonst. Alles is in uitmuntende staat en conform de wetgeving. Wanneer je voor een ouder pand kiest, moet je rekening houden met heel wat bijkomende renovatiekosten en lagere huurinkomsten.

Investeringsvastgoed kopen bij Bostoen

Heb je interesse in een investeringswoning of -appartement? Bostoen is de ideale partner voor wie op zoek is naar een voordelig rendement uit investeringsvastgoed. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wens je ondersteuning bij je zoektocht naar het ideale investeringsproject voor jouw portfolio? Neem gerust contact op met één van onze bouwadviseurs.

Plan jouw vrijblijvend gesprek met een bouwadviseur