Maak kennis met onze investeringsprojecten

Nieuwbouw investeringsprojecten zijn een veilige en trefzekere investering in de toekomst. Vastgoed blijft in waarde stijgen en geeft vaak een interessant rendement. Bij Bostoen Invest hebben we zowel woningen als appartementen in ons aanbod van investeringsvastgoed.

Ik wens meer informatie over een investeringsproject

Heb je interesse in investeringsvastgoed? Bostoen Invest is de ideale partij voor wie op zoek is naar een voordelig rendement. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wens je ondersteuning bij je zoektocht naar het ideale investeringsproject voor jouw portfolio? Plan een vrijblijvend gesprek in met onze bouwadviseur.

Enkele troeven van onze investeringsprojecten

Het investeringsportfolio van Bostoen bestaat uit verschillende kwalitatieve woningen en appartementen in België. Al onze panden voldoen aan de hedendaagse normen en zijn vervaardigd met kwalitatieve materialen. 

Zorgvuldig geselecteerde projectgronden

Onze projectgronden zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van hun ligging en grondkwaliteit. We hechten veel belang aan een groene omgeving, maar ook bereikbaarheid en de nabijheid van diverse faciliteiten zijn een belangrijke factor voor ieder bouwproject.

Nieuwbouw blijft waardevol

Woningen en appartementen die vandaag gebouwd worden, voldoen aan de meest strenge normen op gebied van energieverbruik en binnenklimaat. Door te kiezen voor een nieuwbouwproject geniet je zo lang mogelijk van een zorgeloze verhuurperiode.

Energiezuinige woningen en appartementen

Alle Bostoen projecten zijn gebouwd met oog op de toekomst. Zo voldoen de woonunits niet alleen aan de huidige normen, maar zijn ze zelfs voorzien op de toekomstige normen. Met een huis of appartement van Bostoen weet je zeker dat je geruime tijd zorgeloos geniet van je investering.

Klaar voor verhuur

Met een nieuwbouw heb je als verhuurder geen zorgen. Onze instapklare woningen en appartementen zijn volledig afgewerkt, waardoor je meteen kan starten met de verhuur. Indien je dat wenst, kunnen we zelfs de schilderwerken, tuinaanleg en andere zaken voor onze rekening nemen.