Maak kennis met onze kijkwoningen

Wil je een woning of appartement kopen, maar heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Wens je de kwaliteit en het duurzame karakter van een Bostoen woning van dichtbij te bekijken? Kom langs tijdens onze kijkdagen of maak een persoonlijke afspraak met onze bouwadviseur voor een bezoek aan één van onze kijkwoningen of appartementen in jouw buurt.

Kijkwoning in Eke woonproject EikenLeen leefruimte

Onze kijkwoningen

Het is aangenaam thuiskomen in onze woningen. Bij elk bouwproject dragen we vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel. Laat je inspireren!

Onze kijkappartementen

Ook in onze appartementen is het fijn thuiskomen. De woonentiteiten zijn professioneel ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Neem alvast een kijkje!

Kijkappartement in Ieper Residentie Posseidon keuken

Laat je verrassen tijdens onze kijkdagen

Wanneer je beslist om een nieuwe woonst te kopen, ga je niet over één nacht ijs. Je verkent de verschillende mogelijkheden en bladert doorheen zoekertjes. Uiteindelijk krijg je nog altijd het beste beeld van een woning wanneer je er zelf in rondloopt. Een fysiek bezoek aan een kijkwoning is dan ook de ideale manier om frisse ideeën op te doen en jezelf onder te dompelen in de Bostoen sfeer.

Neem een kijkje in jouw toekomstige woning

Bostoen biedt verschillende manieren aan om je droomwoning te verkennen. Zo kan je een kijkje nemen in de nieuwbouwprojecten op onze website, waarbij je de plattegrond en de foto’s van het pand kan bekijken. Heel wat projecten beschikken eveneens over een 360° view om een virtuele rondleiding in de nieuwbouwwoning of het nieuwbouwappartement te volgen. Voor een optimale ervaring breng je natuurlijk best een bezoekje aan je toekomstige woning, zodat je de mogelijkheid hebt om alles van dichtbij te bekijken.

Ontdek onze kijkwoningen virtueel

Een woning virtueel verkennen is een geweldige manier om een levensechte ervaring op te doen, zonder je huis te hoeven verlaten. Bostoen ontwikkelde een technologie die het mogelijk maakt om 3D-rondleidingen doorheen de woonunit te ervaren. Zo kan je virtueel rondlopen in de woning en krijg je een idee van het ontwerp, de indeling en de grootte van de ruimte. Ontdek de 360° views op onze projectpagina’s.

Een kijkwoning of appartement bezichtigen

Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime eengezinswoning, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils. Bostoen stelt op verschillende locaties in Vlaanderen sleutel-op-de-deur woningen en appartementen open voor bezichtiging. Op die manier kan je de panden eens van dichtbij bekijken alvorens je overgaat tot aankoop. Als kandidaat-koper krijg je zo ook een totaalbeeld van de wooneenheid, van lichtrijke leefruimtes tot gezellige kamers met uitnodigende meubels en moderne apparatuur.