Maak kennis met onze kijkwoningen

Wil je een woning of appartement kopen, maar heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Wens je de kwaliteit en het duurzame karakter van een Bostoen woning van dichtbij te bekijken? Kom langs tijdens onze kijkdagen of maak een persoonlijke afspraak met onze bouwadviseur voor een bezoek aan één van onze kijkwoningen of appartementen in jouw buurt.

Bostoen kijkwoning in Eke Hof Landuit leefruimte en bureau

Onze kijkwoningen

Het is aangenaam thuiskomen in onze woningen. Bij elk bouwproject dragen we vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel. Laat je inspireren!

Onze kijkappartementen

Ook in onze appartementen is het fijn thuiskomen. De woonentiteiten zijn professioneel ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Neem alvast een kijkje!

Kijkappartement in Ieper Residentie Posseidon keuken

Laat je verrassen tijdens onze kijkdagen

Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime eengezinswoning, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils. Bostoen stelt nieuwe woningen en appartementen open voor bezichtiging, op verschillende locaties in Vlaanderen. Op die manier kan je de panden eens van dichtbij bekijken alvorens je overgaat tot aankoop.

Kijkwoning GroeneMeer in Herzele nieuwbouw
;

Wanneer je beslist om een nieuwe woonst te kopen, ga je niet over één nacht ijs. Je verkent de verschillende mogelijkheden en bladert doorheen zoekertjes. Uiteindelijk krijg je nog altijd het beste beeld van een woning wanneer je er zelf in rondloopt. Een fysiek bezoek aan een kijkwoning is dan ook de ideale manier om frisse ideeën op te doen en jezelf onder te dompelen in de Bostoen sfeer. Als kandidaat-koper krijg je zo ook een totaalbeeld van de wooneenheid, van lichtrijke leefruimtes tot gezellige kamers met uitnodigende meubels en moderne apparatuur.

Neem een kijkje in jouw toekomstige woning

Bostoen biedt verschillende manieren aan om je droomwoning te verkennen. Zo kan je een kijkje nemen in de nieuwbouwprojecten op onze website, waarbij je de plattegrond en de foto’s van het pand kan bekijken. Heel wat projecten beschikken eveneens over een 360° view om een virtuele rondleiding in de nieuwbouwwoning of het nieuwbouwappartement te volgen. Voor een optimale ervaring breng je natuurlijk best een bezoekje aan je toekomstige woning, zodat je de mogelijkheid hebt om alles van dichtbij te bekijken.