Maak kennis met onze kijkwoningen en appartementen

Wil je een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement kopen, maar heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Wens je de bouwkwaliteit en uitstraling van Bostoen woningen zelf eens van dichtbij te bekijken? Kom langs tijdens onze kijkdagen of maak een afspraak voor een bezoek aan één van onze modelwoningen of modelappartementen in jouw buurt.

Wanneer je beslist om een nieuwe woonst te kopen, ga je niet over één nacht ijs. Je verkent de verschillende mogelijkheden en bladert doorheen zoekertjes. Uiteindelijk krijg je nog altijd het beste beeld van een woning wanneer je er zelf in rondloopt. Een fysiek bezoek aan een kijkwoning is dan ook de ideale manier om frisse ideeën op te doen en jezelf onder te dompelen in de Bostoen sfeer.

Neem een kijkje in jouw toekomstige woning

Bostoen biedt verschillende manieren aan om je droomwoning te verkennen. Zo kan je een kijkje nemen in de nieuwbouwprojecten op onze website, waarbij je de plattegrond en de foto’s van het pand kan bekijken. Heel wat projecten beschikken eveneens over een 360° view om een virtuele rondleiding in de woning of het appartement te volgen. Voor een optimale ervaring breng je natuurlijk best een bezoekje aan je toekomstige woning, zodat je de mogelijkheid hebt om alles van dichtbij te bekijken.

Ontdek onze kijkwoningen virtueel

Een woning virtueel verkennen is een geweldige manier om een levensechte ervaring op te doen, zonder je huis te hoeven verlaten. Bostoen ontwikkelde een technologie die het mogelijk maakt om 3D-rondleidingen doorheen de woonunit te ervaren. Zo kan je virtueel rondlopen in de woning en krijg je een idee van het ontwerp, de indeling en de grootte van de ruimte. Ontdek de 360° views op onze projectpagina’s.

Een kijkwoning of appartement bezichtigen

Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime eengezinswoning, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils. Bostoen stelt op verschillende locaties in Vlaanderen sleutel-op-de-deur woningen en appartementen open voor bezichtiging. Op die manier kan je de panden eens van dichtbij bekijken alvorens je overgaat tot aankoop.

Onze modelwoningen zijn professioneel ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Zo krijg je als kandidaat-koper een totaalbeeld van de wooneenheid, van lichtrijke leefruimtes tot gezellige kamers met uitnodigende meubels en moderne apparatuur. Kom zeker eens langs tijdens onze kijkdagen of plan een persoonlijk bezoek om één van onze modelwoningen of modelappartementen te bezichtigen.