Garages en autostaanplaatsen te koop bij Bostoen

Je wagen parkeren op je eigen oprit of in een parkeergarage is alvast een grote meerwaarde. Bij heel wat van onze projecten heb je dan ook de mogelijkheid om een garage, garagebox of autostaanplaats aan te kopen bij je woning of appartement. Ontdek hieronder ons aanbod van garages en autostaanplaatsen.

Garages te koop

Onze nieuwbouwprojecten zijn dikwijls voorzien van garages. Bij aankoop van een woning beschik je vaak over een garage of carport. Bij appartementen is een garage meestal niet in de prijs inbegrepen en geven we je als koper de keuze om wel of geen garage aan te kopen.

Ook zonder aankoop van een appartement bij Bostoen kan je uiteraard een garage bij ons aankopen, met een toegankelijke en centrale ligging. 

Ondergrondse parkeerplaatsen te koop

Voor onze nieuwbouwappartementen kiezen we veelal voor een ondergrondse parkeergarage met ruime parkeermogelijkheid. Gezien de centrale en bereikbare ligging van de appartementen zijn deze parkeerplaatsen ook gegeerd bij derde kandidaat-kopers. Bekijk zeker ons aanbod aan ondergrondse parkeerplaatsen.

Autostaanplaatsen te koop

Met een eigen autostaanplaats kan je steeds met een gerust gevoel thuiskomen, wanneer je ook arriveert. De autostaanplaatsen zijn meestal gekoppeld aan één van onze residenties. Bij een woning is dit vaak een overdekte parkeerplaats (carport).

Kopers van onze nieuwbouwprojecten hebben natuurlijk de eerste keuze op gebied van staanplaatsen, maar we verkopen ook losse parkeerplekken die voor iedereen toegankelijk zijn.

Zijn garages en autostaanplaatsen een meerwaarde?

Ongetwijfeld! Een eigen parkeerplaats in de nabijheid van je woning of appartement is zeker een meerwaarde, want je hoeft niet langer op zoek te gaan naar een vrij plaatsje om je wagen te parkeren. Kies je voor een staplaats? Dan heb je toegang tot de parkeerplek in open lucht. Een ondergrondse parkeergarage is veiliger en geeft je meer bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

De ultieme investering is natuurlijk een eigen parkeergarage die je veelzijdig kan gebruiken. Je kunt er niet alleen je wagen, maar ook je fiets of motor parkeren. Anderzijds kan je de garage gebruiken als extra opbergruimte. Grote troef is dat je een garage veilig kan afsluiten door middel van een poort.

Op zoek naar parkeergelegenheid in de buurt?

De nieuwbouwprojecten van Bostoen zijn steeds voorzien van een praktische en toegankelijke parkeergelegenheid. Neem een kijkje in ons aanbod van garages en staanplaatsen op verschillende locaties in Vlaanderen. Bekijk ook zeker even onze nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen.