Bouwgrond te koop bij Bostoen

Heb je bouwplannen, maar zoek je nog een mooi stukje grond om je woondroom te realiseren? Bostoen heeft een interessant aanbod aan bouwgronden te koop op verschillende locaties in Vlaanderen. Je hebt de keuze tussen bouwgrond met of zonder bouwverplichting.

Vind jouw bouwgrond

Bouwgrond kopen

Ben je op zoek naar bouwgrond? Bij Bostoen kan je terecht voor grond met of zonder bouwverplichting. We denken graag met je mee over de realisatie van je project. Bekijk ook zeker onze nieuwbouwprojecten.

Grond met bouwverplichting

Aan sommige van onze bouwgronden is een bouwverplichting verbonden. Dat betekent dat je verplicht bent een woning te bouwen op de grond, en dit binnen een bepaalde tijdspanne. Als je jouw grond bij ons aankoopt, bouw je ook volgens het lastenboek van Bostoen. Voor onze gronden met bouwverplichting helpen we je dus graag met de realisatie van je nieuwbouwwoning.

Bouwgrond zonder bouwverplichting

Je vindt in ons assortiment eveneens bouwgronden zonder bouwverplichting. Dit betekent dat je niet verplicht bent om een woning op het perceel te bouwen. Je kunt de grond dus gerust een tijdje laten liggen, maar let wel op voor eventuele belastingen op een onbebouwd stuk grond.

Grond kopen bij Bostoen

Je vindt in ons aanbod een variatie aan gronden met diverse specificaties. De door ons geselecteerde gronden voldoen aan heel wat eisen om een optimaal woon- en leefcomfort te garanderen.

Ruime percelen voor meer comfort 

Bij Bostoen streven we steeds naar het creëren van een comfortabele leefomgeving voor onze kopers. Daarom kiezen we liefst voor bouwgronden die voldoende groot zijn, zodat er zeker voldoende ruimte is voor een woning met maximaal wooncomfort en een aangename tuin met terras.

Praktische ligging nabij faciliteiten

Onze bouwgronden zijn veelal rustig en strategisch gelegen. Zo geniet je van de rust in je eigen straat, woning en tuin, maar woon je toch in de onmiddellijke nabijheid van de nodige faciliteiten. We besteden ook de nodige aandacht aan de aanwezigheid van groen in de omgeving.

Maak je bouwplannen waar

Heb je je oog op een bepaalde bouwgrond laten vallen? Bostoen is gespecialiseerd in de realisatie van nieuwbouwprojecten. We helpen je dan ook graag met het uitwerken van jouw woonplannen. Bekijk zeker even onze werkwijze voor sleutel-op-de-deur bouwen of neem contact op met één van onze adviseurs.