Nieuwbouwwoningen te koop bij Bostoen

Op zoek naar een moderne, nieuwe woning? Bostoen bouwt niet alleen je huis, we streven er ook naar om van iedere woning een echte thuis te maken. Ontdek het aanbod aan kwalitatieve en duurzame nieuwbouwwoningen bij Bostoen.

Alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen

Bij Bostoen gaan we verder dan de realisatie van moderne nieuwbouwwoningen. We selecteren nauwkeurig de locaties en gronden die we gebruiken voor de realisatie van onze projecten. Hierbij houden we rekening met aanwezige faciliteiten en bereikbaarheid, maar ook met de aanwezigheid van een groene omgeving. Ook de ruimtes in en rond de woning zelf bieden voldoende ademruimte. Door zo veel mogelijk troeven te combineren, creëren we voor jou en je gezin een warme en comfortabele thuis.

Hedendaagse BEN-woningen met oog op duurzaamheid

Alle nieuwbouwhuizen die Bostoen oplevert, zijn energiezuinig of bijna-energieneutraal. We voorzien doorgedreven isolatie in het plafond en de muren. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en de nieuwste technieken zorgen we dan ook voor een laag E-peil.

Al onze woningen voldoen aan de energienorm voor 2050. Zo weet je zeker dat je jezelf de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over energienormen én dat jouw huis niet zomaar in waarde zal dalen.

Kwalitatieve materialen

Alle kamers (keuken, badkamer …) en elektrische installaties worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Voor iedere woning voorzien we in het lastenboek een budget voor de keuken, de badkamer en andere ruimtes. Binnen dit voorziene budget bepaal je dus zelf hoe je jouw nieuwbouwwoning wil laten afwerken en heb je de keuze uit een assortiment aan kwalitatieve toestellen en materialen.

Moderne technieken

Ook op gebied van techniek zijn de nieuwbouwhuizen van Bostoen hun tijd ver vooruit. De woningen zijn uitgerust met de meest moderne technieken voor elektriciteit, watervoorziening, verwarming en ventilatie. Denk maar aan toekomstgerichte installaties zoals zonnepanelen, een regenwater reservoir, vloerverwarming en ventilatie D. Neem zeker een kijkje op de specifieke pagina van het project dat jij op het oog hebt om exact te weten welke technieken aanwezig zijn! Dankzij het gebruik van deze technieken geniet je nog jaren van de voordelen van moderne technologie.

Nieuwbouwwoningen bij Bostoen

Bostoen heeft bijna 50 jaar ervaring met het bouwen van kwalitatieve woningen voor ieder budget. Zo zorgen we voor een duurzame en betaalbare thuis voor heel wat Vlaamse gezinnen. Bekijk zeker even onze nieuwbouwwoningen in jouw regio! Ontdek naast ons woningaanbod ook onze nieuwbouwappartementen.

Benieuwd naar de bouwkwaliteit en gebruikte materialen?

Wil je eerst een kijkje komen nemen in één van onze afgewerkte kijkwoningen? Bostoen organiseert regelmatig kijkdagen waar je als koper kennis kunt maken met onze bouwstijl en bouwkwaliteit. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je mag verwachten van jouw nieuwbouwwoning!