Eigendom verkopen

Wil je een projectgrond, bouwgrond, huis of ander eigendom verkopen? Bostoen is steeds op zoek naar bebouwbare grond voor projectontwikkeling. Je grond is meer waard wanneer je verkoopt aan Bostoen. Wij denken namelijk graag met je mee over de mogelijke bestemmingen van jouw grond, zodat deze een interessante opbrengst en waarde krijgt voor jou als verkoper.

Eigendom verkopen aan Bostoen: zo werkt het aankoopproces

Bostoen is een betrouwbare groep die al enige tijd een vaste positie in de vastgoedwereld inneemt. Jouw eigendom of grond wordt optimaal benut, want bij Bostoen bouwen we liefst nieuwbouwprojecten die een echte meerwaarde bieden.

Onderzoek van het eigendom of de grond

Onze experts gaan meteen aan de slag om de huidige status en bestemming van de grond te onderzoeken. We onderzoeken alle attesten en specificaties om te ontdekken of er in de toekomst andere mogelijkheden bestaan met de grond.

Bepalen van de waarde of prijs

Daarna bepalen we de waarde van de grond. Dit gebeurt altijd met alle partijen in het achterhoofd. We willen natuurlijk graag snel in nieuwe projecten duiken, maar het is ook belangrijk dat jij als verkoper een eerlijke prijs ontvangt voor je eigendom.

Met of zonder opschortende voorwaarden

In sommige gevallen stellen we een overeenkomst met opschortende voorwaarden op. Deze opschortende voorwaarden betreffen dan de vergunbaarheid van de grond. 

In andere gevallen zijn we relatief zeker van de mogelijkheden en vergunbaarheid. Onder die omstandigheden kopen we jouw projectgrond zonder opschortende voorwaarden aan.

Naar deze eigendommen zijn we op zoek

Bij Bostoen doen we aan duurzame projectontwikkeling. We zijn dan ook altijd op zoek naar interessante gronden en eigendommen voor nieuwe projecten. Dit zijn de verschillende types gronden die we zoeken.

Bouwgrond met bouwvergunning verkopen

We zijn op zoek naar bouwgronden die onmiddellijk bebouwbaar zijn. Dit zijn gronden waar een bouwvergunning voor is uitgereikt. Het kan ook gaan over projectgronden met verkavelingsvergunning en omgevingsvergunning (die nog niet vervallen zijn).

Woning met grond verkopen

Verkoop je jouw grond waar nog een woning op staat? In dit type gronden zijn we eveneens geïnteresseerd. Bostoen neemt in dit geval het slopen van het bestaande pand voor eigen rekening. We zorgen eventueel ook voor de aanleg van een toegangsweg en nutsvoorzieningen in de verkaveling.

Grond die op termijn vergunbaar is

Sommige gronden vallen momenteel niet onder de term ‘vergunde bouwgrond’, maar hebben wel veel kans om in de toekomst vergund te worden. Dit type eigendommen zijn interessant, maar risicovol. Daarom bekijken we ieder aanbod individueel en onderzoeken we de mogelijkheid tot het verkavelen of vergunnen van de grond.

Woonuitbreidingsgebied

Woonuitbreidingsgebied is een zone die grenst aan een woonzone. Deze gebieden vallen onder de noemer woongebied, maar enkel onder bepaalde voorwaarden.

Waarom je eigendom verkopen aan Bostoen?

Bostoen is al 50 jaar een vaste waarde in de vastgoedwereld. We kennen het reilen en zeilen van immo, nieuwbouw, verkavelingen en vergunningen. Onze experten zijn zeker niet aan hun proefstuk toe wanneer het gaat over het inschatten van de toekomst van een projectgrond. 

Jouw eigendom verkopen aan Bostoen is een slimme zet, want wij hebben een toekomstgerichte visie. We geven je graag enkele redenen om voor Bostoen te kiezen:

  • Erkende bouwfirma met 50 jaar ervaring
  • Goede samenwerking met verschillende gemeentes
  • Financieel draagkrachtige onderneming
  • Familiale groep die enkel aankoopt voor eigen projecten
  • Ontzorging: wij nemen de administratie voor onze rekening

Stel je bouwgrond of eigendom dus zeker aan ons voor. Onze experten zijn selectief met de aankoop van de juiste gronden. We geven je graag een accuraat beeld van de waarde van je grond en eventuele feedback over de positieve en negatieve aspecten van het eigendom.

Je grond verkopen aan een projectontwikkelaar

Bostoen is een ervaren projectontwikkelaar van nieuwbouwprojecten. We zijn gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur, nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen voor ieder budget. We garanderen een maatschappelijk verantwoorde oplevering van woonprojecten en streven er naar om betaalbare woonoplossingen aan te bieden voor iedereen, uiteraard met respect voor mens en milieu.

Jouw eigendom verkopen?

Stuur ons de gegevens van jouw grond of eigendom door via onderstaand formulier. Onze experten onderzoeken de haalbaarheid van projectontwikkeling op je eigendom en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contacteer ons