Big Green Egg actie

In de kijker
01.04.2024  -  30.04.2024
Bostoen banner big green egg actie

Gratis Big Green Egg*
bij aankoop van een woning of appartement

Heb jij de lentekriebels al te pakken en kijk je ook uit naar een fantastische zomer? Blijf niet op hete kolen zitten en geniet meteen van onze uitzonderlijke Big Green Egg actie!

Bij aankoop van een Bostoen woning ontvang je gratis een Large Big Green Egg met Egg Nest t.w.v. 2.287 euro (incl. BTW)*. Koop je een appartement, dan heb je recht op een MiniMax Big Green Egg t.w.v. 1.186 euro (incl. BTW)*. Contacteer onze bouwadviseur van het desbetreffende project voor meer informatie.

Big Green Egg logo

*Actie onder voorwaarden, geldig van maandag 01/04 tot en met dinsdag 30/04/2024. Dit aanbod is van toepassing op alle Bostoen woningen en appartementen, uitgezonderd Residentie RijvisscheHof in Zwijnaarde, en is niet cumuleerbaar met andere promoties. De distributeur, Big Green Egg Belgium & Luxemburg bvba, gevestigd te Merelbeke, zal jou contacteren voor een afspraak om het product op te halen na het verlijden van de akte. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

Waarom moet je absoluut een Big Green Egg in huis hebben?

  • De duurzame keramiek waaruit het product is gemaakt, heeft extreem isolerende eigenschappen. Daardoor is de Big Green Egg uiterst energiezuinig in gebruik. Je houtskool gaat langer mee en genereert minder as. De gelijkmatige luchtcirculatie zorgt voor ook een perfecte garing van je gerechten.
  • In de tuin, op het terras of op locatie, je kan de Big Green Egg overal en het hele jaar door gebruiken. Externe temperaturen hebben geen invloed op de warmte in de kamado en binnenin kan je de temperatuur tot op de graad instellen en behouden.
  • Met deze kamado creëer je de meest veelzijdige gerechten, van mals vlees en perfect gegaarde vis tot een winters stoofpotje, een knapperige pizza of een smaakvol dessert.
  • Wie kiest voor Big Green Egg, kiest voor design en kwaliteit. De kamado voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en ondergaat de meest nauwkeurige controles. Je geniet ook van een levenslange garantie op het product.
Bostoen MiniMax Big Green Egg actie detail

Vind jouw ideale thuis