PrinsRose

Maurits De Wittestraat

  • Met de wagen, de fiets of te voet: alles is vlot bereikbaar
  • Op 1,5 km van het strand
  • Verschillende types
Ontdek hier de laatste 6 woningen!
In Oostende, de koningin van de badsteden, kan je onze rustige verkaveling Prinsrose vinden. Je woont op wandelafstand van het centrum en geniet reeds van de gezonde noordzeelucht. Nooit een saai moment, deze bruisende stad biedt jou een waaier aan mogelijkheden. Gaande van pootjebaden tot shoppen in één van de winkelstraten. In onze verkaveling is er voor ieder wat wils gaande van energievriendelijke woningen omringd door groen tot gezellige appartementen. Neem gerust een kijkje in de kijkwoning via de 360° toer. Wil je thuiskomen in één van onze sleutel op de deur woningen? Hou je van een vakantiegevoel het hele jaar door? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
216 Woning 227m2 148m2 3
217 Woning 227m2 3
218 Woning 227m2 148m2 3
222 Woning 227m2 148m2 3 Gereserveerd
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 216

8400

Woning

3 slaapkamers

227m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

Wanneer je thuiskomt in deze leuke woning, kan je de auto onder de carport plaatsen en de fietsen in de fietsenberging opbergen. Via de carport kom je in de berging, waarlangs je de keuken bereikt. Via de fietsenberging kom je rechtstreeks in de leefruimte met een living, een eetkamer, een bureau ruimte met veel licht en een open keuken. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval heel de dag door. De gasten ontvang je via de inkom, die voorzien is van een toilet. In de leefruimte kan je via de trap naar de bovenverdieping, waar je drie slaapkamers vindt. Allen zijn voorzien van grote ramen en genoeg kastruimte. De technische ruimte bevindt zich naast de badkamer, die onderverdeeld is in een douche, een bad en een dubbele lavabo. Een apart toilet vind je tegenover de badkamer.

Lot 217

8400

Woning

3 slaapkamers

227m2 grondoppervlakte

Of je nu met de auto of met de fiets thuiskomt, voor beide is er een veilige opbergruimte. Via de privé carport kom je in een praktische berging, die verbonden is met de keuken. Via de fietsenberging kom je rechtstreeks in de leefruimte, ingedeeld in een keuken, een gezellige living met grote ramen en een eetkamer. Het toilet is voorzien in de inkomhal. De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers, elk met kast en bureau ruimte. De badkamer, die net naast de technische ruimte en recht tegenover het toilet ligt, bevat een douche, een bad en een dubbele lavabo.

Lot 218

8400

Woning

3 slaapkamers

227m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

Bij thuiskomst in deze leuke woning, kan je jouw auto veilig onder de carport plaatsen. Ook fietsen hebben een veilige plaats in de fietsenberging. Om gasten in stijl te ontvangen, kan je ze binnenlaten via de inkomhal, waar ook het toilet voorzien is. Via de carport kan je door naar een praktische berging, waarlangs je in de leefruimte komt. De leefruimte is onderverdeeld in een open keuken, een bureau ruimte, een living en een eetkamer. Boven zijn er drie slaapkamers, die allen voorzien zijn van grote ramen en voldoende bergruimte. De badkamer, bestaande uit een douche, een bad en een dubbele douche bevindt zich recht tegenover een toilet, en naast een technische ruimte.

Lot 222

8400

Woning

3 slaapkamers

227m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

Deze moderne nieuwbouwwoning in Oostende bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte en een toilet kan, er is voldoende plaats om een ruime vestiaire te maken. De leefruimte bestaat uit een eetplaats, zithoek, open keuken en bureau /speelhoek. Aansluitend aan de keuken vinden we een praktische berging die ook rechtstreeks verbonden is met de carport via een buitendeur, ideaal dus als je thuiskomt met de boodschappen. Via de trap  in de leefruimte gaan we naar de verdieping waar zich de drie slaapkamers, een technische berging, toilet en badkamer die voorzien is van inloopdouche en ligbad bevinden. deze woning beschikt over een unieke fietsenberging die voorzien is van een uitgietbak en een rechtstreekse toegang naar de leefruimte. Prefect voor je sport en of strandspullen te bewaren.

Kom je graag thuis in deze mooie moderne sleutel op de deur woning? Aarzel dan zker niet om ons te contacteren.