BegijnHof

Buiskouter

  • Hoogwaardig afgewerkte woningen.
  • Mooie moderne architectuur.
  • Gezellige pittoreske omgeving.
  • Makkelijk bereikbaar. 
Nieuwe fase in verkoop! Wonen in ons woonproject BegijnHof is elke dag thuiskomen in het pittoreske dorp Astene vlakbij de oevers van de Oude Leie. De nieuwbouwwoningen zijn rustig gelegen in een nieuw aangelegde doodlopende straat. Op slechts enkele minuten van het centrum van Deinze en een zeer vlotte verbinding met enkele belangrijke verkeersassen zoals N43 en E17 richting Gent.
Er is hier voor elk wat wils, we bieden woningen aan met zowel 3 als 4 slaapkamers . Je kan je wagen veilig parkeren op de overdekte parkeerhaven.  Iedere woning is voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en driedubbele beglazing.
Wil ook jij hier graag thuiskomen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
0062 Woning 316m2 180m2 3
0096 Woning 242m2 151m2 4
0099 Woning 169m2 148m2 3
0101 Woning 247m2 148m2 3
0105 Woning 274m2 151m2 4
0106 Woning 274m2 151m2 4
0109 Woning 174m2 148m2 3 Verkocht
0110 Woning 174m2 148m2 3
0111 Woning 254m2 148m2 3
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 0062

9800

Woning

3 slaapkamers

instapklaar

316m2 grondoppervlakte

180m2 woonoppervlakte

Deze nieuw te bouwen halfopen woning is gelegen op een perceel van 315m² en heeft een uitstekende oriëntatie. Dankzij zijn uitstekende ligging op het einde van de doodlopende straat geniet je hier in alle rust van uw zuid georiënteerde tuin.
De lichtrijke woning bestaat uit een inkomhal met vestiaireruimte waarlangs je naar de leefruimte, het toilet en de bovenverdieping kan. De leefruimte bestaat uit een gezellige zitruimte, eetplaats met open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een inpandige garage en een berging ideaal voor proviand.
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, technische berging, apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche.
Om een aangenaam woonklimaat te garanderen wordt deze woning voorzien van vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en drievoudige beglazing. Verder zitten ook de schilderwerken reeds in deze prijs.

Lot 0096

9800

Woning

4 slaapkamers

242m2 grondoppervlakte

151m2 woonoppervlakte

 De inkomhal in deze woning in Astene geeft directe toegang tot enerzijds een apart toilet en de leefruimte, en anderzijds tot de trap naar boven. De leefruimte bestaat uit een woonkamer, een bureau met veel raampartijen, een eetkamer die uitgeeft op het terras en een grote open keuken die toegang heeft tot een praktische berging. Ook is er ruimte de fietsen op te bergen in de fietsen berging, net naast de ingang.
Wanneer je de trap opgaat kom je in een hal terecht. Er zijn vier ruime slaapkamers, elk met veel lichtinval en ruimte voor een dubbel of enkel bed en kastruimte en/of een bureau. Een technische berging.  De badkamer bevindt zich centraal en bevat een dubbele lavabo, een douche en een bad.  

Lot 0099

9800

Woning

3 slaapkamers

169m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

 Bij binnenkomst in de ruime hal heb je directe toegang tot een apart toilet, de trap en de leefruimte. Net voor je binnenkomt kan je jouw fiets veilig opbergen in de fietsenberging. Eens in de leefruimte vind je een bureau, de woonkamer en een open keuken met zich op de eetplaats. Grote raampartijen zorgen ervoor dat de zon elke dag aanwezig kan zijn. Ook een praktische berging  naast de keuken een een mooi terras is mooi meegenomen.
Wanneer je de trap naar boven neemt, kom je op de bovenste verdieping, waar er drie ruime slaapkamers zijn. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote ramen voor genoeg lichtinval. Ook kast ruimte en/of dressing ontbreken niet. De badkamer heeft een dubbele lavabo, een bad en een douche. Het toilet is apart voorzien. 

Lot 0101

9800

Woning

3 slaapkamers

247m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

 Deze mooie woning te Astene geeft via de inkomhal toegang tot een ruime leefruimte. De leefruimte is voorzien van een mooie bureau met grote raampartijen, een woonkamer, een eetkamer en een open keuken met een aansluitende berging. Op het terras kan je rusting genieten van de omgeving en de zon. Het apart toilet bereik je eveneens via de inkomhal. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de fietsen berging net voor het binnenkomen.
Via de trap bereik je de bovenverdieping waar je links een apart toilet vindt en rechts een technische ruimte. Verder is de verdieping voorzien van drie uitgebreide slaapkamers, elk met genoeg kastruimte en/of bureau ruimte. De grootste slaapkamer heeft een aparte dressing. De badkamer heeft een douche, een bad en een dubbele lavabo. 

Lot 0105

9800

Woning

4 slaapkamers

274m2 grondoppervlakte

151m2 woonoppervlakte

 Na een lange dag kan je je fiets veilig opbergen in de fietsenberging. Eens u in deze mooie woning binnenkomt, heb je onmiddellijk toegang tot een apart toilet en de leefruimte. Deze laatste is onderverdeeld in vier delen: een lichtrijke dubbele bureau, een woonkamer, een eetplaats en een keuken met aansluitende berging. Tijdens het eten kijk je uit op het terras, waar je elk zonnestraaltje kan meepikken.
De bovenste verdieping is voorzien van vier slaapkamers. Alle kamers hebben grote raampartijen waardoor er veel zonlicht kan binnenkomen en hebben voldoende ruimte voor kasten en/of een bureau. De badkamer met douche, bad en dubbele lavabo is recht tegenover het apart toilet gelegen. Ook de technische ruimte is op deze verdieping gelegen. 

Lot 0106

9800

Woning

4 slaapkamers

274m2 grondoppervlakte

151m2 woonoppervlakte

 Binnenkomen in deze mooie woning gebeurt via de hal met een apart toilet en toegang tot de leefruimte. De leefruimte omvat een open keuken met berging en een eetkamer, beide met zicht op het terras. Ook de woonkamer en een bureau met veel raampartijen vind je hier. Fietsen kunnen in de fietsen berging opgeborgen worden. Via de trap kom je op de bovenste verdieping met drie ruime slaapkamers. Allen hebben genoeg kastruimte en eventueel plaats voor een bureau. Een kamer is voorzien van een dressing. De technische ruimte bevindt zich naast de badkamer, die zowel een bad als een douche en een dubbele lavabo bevat. Net naast de trap is er nog een toilet. 

Lot 0109

9800

Woning

3 slaapkamers

174m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

 Wanneer je de woning binnenkomt, kom je in de gang, waarlangs je zowel een toilet als de leefruimte kan bereiken. De leefruimte is onderverdeeld in een dubbele bureau met grote raampartijen, een woonkamer, een eetplaats en een keuken met aansluitende berging. Het zuidelijk gelegen terras is perfect voor wat ontspanning na een lange dag.
Eens je bovenkomt heb je rechts een toilet en links de technische ruimte en een badkamer, bestaande uit een bad, een douche en een dubbele lavabo. Er zijn drie ruime slaapkamers, waarvan een een aparte dressing heeft. Allen zijn ze voorzien van grote ramen en voldoende kastruimte. 

Lot 0110

9800

Woning

3 slaapkamers

174m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

 Bij het binnenkomen van deze mooie woning te Astene heb je toegang tot een apart toilet en een leefruimte. De leefruimte bestaat uit een ruime bureau, een woonkamer, een eetkamer en een open keuken. Zowel in de eetkamer als in de keuken heb je uitzicht op een groot terras. Voor het binnengaan in de woning is er een opbergruimte voor de fietsen.
Wanneer je boven komt heb je direct rechts een technische ruimte voor alle apparatuur en technieken. Verder rechts aan het einde van de gang is er een badkamer met een bad, een douche en een dubbele lavabo. Links van de trap is er nog een apart toilet. De bovenverdieping is voorzien van drie grote slaapkamers, allen met grote raampartijen en kast- en bureau ruimte. Slaapkamer 1 heeft een aparte dressing. 

Lot 0111

9800

Woning

3 slaapkamers

254m2 grondoppervlakte

148m2 woonoppervlakte

 Voor je binnengaat in de woning, kan je jouw fiets veilig opbergen in de fietsen berging. Via de hal kom je in de leefruimte met een dubbele bureau, een woonkamer, een eetkamer en een keuken met aansluitende berging. Zowel in de eetkamer als in de keuken heb je uitzicht op het terras, waar je kan genieten van de omgeving en de zon. Wanneer je naar boven gaat, passeer je nog een apart toilet. Eens op de bovenverdieping, zijn er drie slaapkamers, allen voorzien van grote raampartijen en voldoende kast- en bureau ruimte. De badkamer heeft zowel een douche als een bad en een dubbele lavabo. Verder is er nog een toilet en een technische ruimte.