6% BTW

Residentie Fiori

Eekhoutstraat 8C - 8D, Ardooie

  • Appartementen met 2 of 3 slaapkamers

  • Lichtrijke leefruimte met open keuken

  • Ruime, zuidwest gerichte terrassen

  • Duurzaam woonconcept (E-peil 20)

 

  • Projectsite voor 75% onthard naar rijk beplante tuinzone en parktuin

  • Rustige, natuurrijke buurt

  • Vlot bereikbaar met wagen en OV

  • Op wandel- en fietsafstand van het centrum

Residentie Fiori is gelegen in Ardooie, een rustige, landelijke gemeente in het hart van West-Vlaanderen. Het woonproject omvat tien ruime appartementen in moderne stijl: vier appartementen op het gelijkvloers, vier op de eerste verdieping en twee prachtige penthouses.

Gratis Big Green Egg* bij aankoop van een Bostoen appartement

Wil je graag thuiskomen in Residentie Fiori? Geniet nu van onze uitzonderlijke Big Green Egg actie! Bij aankoop van een appartement in dit woonproject krijg je een MiniMax Big Green Egg cadeau t.w.v. 1.186 euro (incl. BTW)*. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

*Actie onder voorwaarden, geldig van maandag 01/04 t.e.m. dinsdag 30/04/2024. Dit aanbod is van toepassing op alle Bostoen appartementen, uitgezonderd Residentie RijvisscheHof in Zwijnaarde, en is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Toekomstgerichte appartementen met zongericht terras

Het is aangenaam thuiskomen in Residentie Fiori. Alle nieuwbouwappartementen hebben een lichtrijke leefruimte met open keuken. Van hieruit heb je toegang tot een ruim, zongericht terras met zicht op het groen van de weelderige tuinen en het omliggende park. Je hebt de keuze tussen twee of drie slaapkamers en de appartementen op het gelijkvloers en de eerste verdieping beschikken over een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. In de penthouses vind je ook een ligbad.

Door het toepassen van hernieuwbare energiebronnen zijn de woonentiteiten van Residentie Fiori uiterst energiezuinig (E-peil 20). Zo beschikken ze over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie D. Hierdoor geniet je 5 jaar lang van een mooie korting op de onroerende voorheffing.

Van verharde site naar groene woonomgeving

Residentie Fiori heeft zijn naam niet gestolen. ‘Fiori’ betekent in het Latijns ‘bloeiend’ of ‘florerend’, wat verwijst naar het duurzame en groene karakter van de projectsite. Zo zal de huidige site, die bestaat uit een volledig verhard grondoppervlak door de aanwezigheid van een loods, bijgebouwen en een gebetonneerd voorplein, omgetoverd worden tot een aangename omgeving met rijk beplante tuinzones en een prachtige parktuin. Hierdoor zal het grondoppervlak voor maar liefst drie vierde onthard zijn!

De residentie is gelegen in een rustige buurt. Vlakbij vind je het Volkspark, het park De Waterbek en het provinciaal domein ’t Veld, waar je kan genieten van pure rust, een mooie wandeling of een sportieve loopsessie. Er zijn ook scholen, winkels en gezellige drink- en eethuisjes in de nabije omgeving.

Het woonproject is goed bereikbaar met de wagen (E403) en het openbaar vervoer. Grote troef zijn de private garages en er is ook een bezoekersparking en een gedeelde fietsstalplaats.

Benieuwd naar Residentie Fiori?

Kom jij graag thuis in één van deze sleutel-op-de-deur appartementen? Neem contact op met onze bouwadviseur Tim voor meer informatie. Bovendien geldt bij dit woonproject een BTW-percentage van 6%. Ontdek meteen of je in aanmerking komt voor dit verlaagde BTW-tarief.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Ontdek onze appartementen

Residentie Fiori
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 incl. kosten 2
(met 6%)
incl. kosten 3
(met 21%)
Plan
A001 App. 95m2 15m2 2
A002 App. 93m2 16m2 2
A003 App. 94m2 16m2 2
A004 App. 101m2 16m2 2
A101 App. 97m2 14m2 2 Verkocht Verkocht Verkocht
A102 App. 101m2 15m2 2
A103 App. 94m2 14m2 2
A104 App. 103m2 15m2 2
A201 App. 117m2 32m2 2 Verkocht Verkocht Verkocht
A202 App. 130m2 25m2 3
1 Prijs van de wooneenheid excl. kosten en garage/staanplaats/carport/berging.
2 Prijs van de wooneenheid incl. eventuele garage/staanplaats/carport/berging, 6% BTW, sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, architect en veiligheidscoördinatie.
3 Prijs van de wooneenheid incl. eventuele garage/staanplaats/carport/berging, 21% BTW, sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, architect en veiligheidscoördinatie.

Verkavelingsplan

Stap 1: Kies een gebouw
Stap 2: Kies een verdieping
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur

Ik ontvang graag meer informatie

Vind een nabijgelegen project