Plaine Verte

Rue Bétrivau

Plaine Verte

Rue Bétrivau

  • Drie slaapkamers
  • Groene omgeving
  • Gelegen in het hart van de Ardennen
Dit Belgisch pittoreske dorp ‘Bernimont’ is perfect gelegen in de Waalse provincie Luxemburg. Het project is gelegen in een prachtig groen landschap en is omringd door verschillende ambachtelijke winkels en authentieke gebouwen. Het is een gezellige plaats, waar je thuis kan komen. 

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
004 Woning 671m2
005 Woning 822m2
006 Woning 1020m2

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 004

6800

Woning

671m2 grondoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, de leefruimte en de garage kan. De leefruimte bestaat uit een keuken, eetplaats en een knusse zithoek. OP de verdieping vinden we de drie slaapkamers een ruime hal waar er plaats is om nog een bureautje te plaatsen en een badkamer voorzien van toilet en ligbad. Ook je tweede wagen kan je veilig parkeren onder de carport. Wil je graag thuiskomen in deze leuke sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 005

6800

Woning

822m2 grondoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning bestaat inkomhal waarlangs je naar een toilet, de leefruimte en de verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een ruime open keuken, een eetplaats en een knusse zithoek. Aansluitend aan de keuken vinden we een berging die ook rechtstreekse toegang geeft naar de garage. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers een ruime nachthal en de beide badkamers waarvan er één voorzien is van een gewone douche en één van een inloopdouche. Interesse in deze leuke woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lot 006

6800

Woning

1020m2 grondoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs ja naar een toilet, de leefruimte en de verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een open keuken, eetplaats en knusse zithoek. Onder de trap in de leefruimte vinden we de deur naar de garage. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers, beide badkamers en een apart toilet. Wil je graag thuiskomen in deze leuke sleutel op de deur woning. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.