GaverLeie

Vissersstraat

  • Kleinschalige appartementen.
  • Slechts 3 appartementen per gebouw
  • Geringe gemeenschappelijke kosten
Betaalbaar wooncomfort, met een moderne architectuur, in een rustige en voldoende groene omgeving dichtbij de stad Kortrijk.
In de prachtige Zuid-West Vlaamse Leiestreek stellen we je graag onze kleinschalige appartementen voor. Een innovatieve woonvorm die de voordelen van een appartement combineert met de privacy van een gezinswoning.
Ieder appartement integreert 3 praktisch ingedeelde woonentiteiten, met elk een afzonderlijke inkom en parkeerplaats. De lichtrijke woningen in het project GaverLeie te Harelbeke beschikken over 2, polyvalent in te richten slaapkamers en geven uit op een mooie, groene ruimte. In deze appartementen is levensbestendig wonen mogelijk, zodat het ook aangenaam vertoeven is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Mits een kleine aanpassing kan het gebouw ook dienen als kangoeroewoning.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
1A11 Appartement 101m2 2
1A12 Appartement 101m2 2
2A01 Appartement 111m2 2
2A11 Appartement 102m2 1
2A12 Appartement 101m2 2
5A01 Appartement 111m2 2 Verkocht
Stap 1: Kies een gebouw
Stap 2: Kies een verdieping
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 1A11

8530

Appartement

2 slaapkamers

101m2 grondoppervlakte

Het appartement op de verdieping heeft een zeer ruime private gelijkvloerse inkom met trap naar de bovenverdieping. Via de trap kom je boven in de lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend een zonneterras met zicht op het groen. De afgesloten nachthal geeft toegang tot een aparte berging voor onder andere wasmachine en droogkast te plaatsen. Vervolgens is er een apart toilet, badkamer met mogelijkheid om zowel een bad als inloopdouche te plaatsen en een dubbele lavabo en twee ruime slaapkamers. Om een aangenaam woonklimaat te bieden wordt het appartement verwarmd door middel van vloerverwarming en wordt er gewerkt met een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
De privaat overdekte staanplaats zit inbegrepen in de prijs van het appartement.

Lot 1A12

8530

Appartement

2 slaapkamers

101m2 grondoppervlakte

Het appartement op de verdieping heeft een zeer ruime private gelijkvloerse inkom met trap naar de bovenverdieping. Via de trap kom je boven in de lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend zonneterras met zicht op het groen. De afgesloten nachthal geeft toegang tot een aparte berging voor onder andere wasmachine en droogkast. Daarnaast is er een apart toilet, badkamer met mogelijkheid om zowel een bad als inloopdouche te plaatsen en een dubbele lavabo en twee ruime slaapkamers aanwezig. Om een aangenaam woonklimaat te bieden wordt het appartement verwarmd door middel van vloerverwarming en wordt er gewerkt met een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
De privaat overdekte staanplaats zit inbegrepen in de prijs van het appartement.

Lot 2A01

8530

Appartement

2 slaapkamers

111m2 grondoppervlakte

Dit prachtige gelijkvloerse appartement in Harelbeke is rolstoeltoegankelijk. Het bestaat uit een ruime inkomhal met voldoende plaats voor een mooie vestiaire en geeft toegang tot het toilet en de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en open keuken met eiland. Via de leefruimte kan je naar de nachthal die toegang geeft tot de beide slaapkamers, een praktische berging/waskamer en de badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. Je kan de wagen voor je appartement parkeren en beschikt nog over een extra berging aan de voorkant van je appartement met een buiteningang. 

Kom je graag thuis in dit leuke sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 2A11

8530

Appartement

1 slaapkamers

102m2 grondoppervlakte

Dit moderne nieuwbouwappartement bestaat uit een gelijkvloerse ruime inkomhal waar je de trap neemt naar de leefruimte. Deze bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en open keuken. Via de leefruimte kan je naar de nachthal die je toegang geeft tot een berging/waskamer, het toilet, de beide slaapkamers en de badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. 

Kom je graag thuis in dit leuke sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 

Lot 2A12

8530

Appartement

2 slaapkamers

101m2 grondoppervlakte

Dit moderne nieuwbouwappartement bestaat uit een gelijkvloerse  ruime inkomhal waar je de trap neemt naar de leefruimte. Deze bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en open keuken. Via de leefruimte kan je naar de nachthal die je toegang geeft tot een berging/waskamer, het toilet, de beide slaapkamers en de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. 

Kom je graag thuis in dit leuke sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 

Lot 5A01

8530

Appartement

2 slaapkamers

111m2 grondoppervlakte

Het gelijkvloers appartement beschikt over een ruime inkom voorzien van vestiaireruimte en een apart toilet. De lichtrijke leefruimte met open keuken geeft uit op de mooie groen zone, aparte berging voor onder andere wasmachine en droogkas, badkamer met inloopdouche (of bad) en lavabomeubel, 1 master bedroom en 1 kinder/hobby/dressingkamer. Om een aangenaam woonklimaat te bieden wordt het appartement verwarmd door middel van vloerverwarming en wordt er gewerkt met een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
Het gelijkvloers appartement beschikt overigens ook over een aangelegd terras met privétuin, een buitenberging en overdekte staanplaats.