6% BTW
Laatste appartementen

GaverLeie

Vissersstraat, Harelbeke

  • Laatste appartementen te koop (!)

  • Appartementen met 2 slaapkamers

  • Ruim terras met zicht op het groen

  • Rolstoeltoegankelijk

  • Mogelijk als kangoeroewoning

  • Rustige en groene omgeving

  • Natuurrijke wandel- en fietsroutes

  • Woonproject is goed bereikbaar

Thuiskomen in de prachtige Zuid-West-Vlaamse Leiestreek? Maak kennis met onze energiezuinige appartementen in Harelbeke.

Gratis Big Green Egg* bij aankoop van een Bostoen appartement

Wil je graag thuiskomen in GaverLeie? Geniet nu van onze uitzonderlijke Big Green Egg actie! Bij aankoop van een appartement in dit woonproject krijg je een MiniMax Big Green Egg cadeau t.w.v. 1.186 euro (incl. BTW)*. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

*Actie onder voorwaarden, geldig van maandag 01/04 t.e.m. dinsdag 30/04/2024. Dit aanbod is van toepassing op alle Bostoen appartementen, uitgezonderd Residentie RijvisscheHof in Zwijnaarde, en is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Energiezuinige appartementen in Harelbeke

Het is aangenaam thuiskomen in GaverLeie. Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op het ruime terras en de groene omgeving. De moderne sleutel-op-de-deur appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte met open keuken en een praktische berging. Er zijn ook twee polyvalent in te richten slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en/of ligbad. Grote troef is de rolstoeltoegankelijkheid van de appartementen. Wil je de unit als kangoeroewoning inrichten, dan is ook dat mogelijk mits een kleine aanpassing.

Modern en rustig wonen in het groen

De nieuwbouwappartementen bevinden zich in een rustig gelegen verkaveling in het groen. In de buurt van het woonproject vind je mooie wandel- en fietsroutes, alsook de plaatselijke gemeenteschool van Stasegem, het provinciaal recreatie- en natuurcentrum De Gavers en de plaatselijke sporthal van Harelbeke.

GaverLeie is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en is de ideale uitvalbasis naar Kortrijk (5 km), Deerlijk (6 km) en Waregem (15 km). Alle appartementen hebben een afzonderlijke inkom die dienst kan doen als fietsenberging, maar de gelijkvloerse entiteiten beschikken eveneens over een buitenberging. Er zijn ook overdekte parkeerplaatsen.

Meer weten over GaverLeie?

Kom jij graag thuis in één van deze energiezuinige appartementen in Harelbeke? Neem contact op met onze bouwadviseur Tim voor meer informatie. Wees er snel bij, want er zijn nog maar twee appartementen te koop! Bovendien geldt bij dit woonproject een BTW-percentage van 6%. Ontdek meteen of je in aanmerking komt voor dit verlaagde BTW-tarief.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Ontdek onze appartementen

GaverLeie 1: uitverkocht
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 Plan
1 App. Verkocht
GaverLeie 2: uitverkocht
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 Plan
2 App. Verkocht
GaverLeie 5: uitverkocht
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 Plan
5 App. Verkocht
GaverLeie 8: uitverkocht
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 Plan
8 App. Verkocht
GaverLeie 3: uitverkocht
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 incl. kosten 2
(met 6%)
incl. kosten 3
(met 21%)
Plan
3A01 App. 112m2 19m2 2 Verkocht Verkocht Verkocht
3A11 App. 102m2 21m2 2 Verkocht Verkocht Verkocht
3A12 App. 101m2 21m2 2 Verkocht Verkocht Verkocht
GaverLeie 4
Lot Type Instapklaar Terras excl. kosten 1 incl. kosten 2
(met 6%)
incl. kosten 3
(met 21%)
Plan
4A01 App. 112m2 19m2 2
4A11 App. 102m2 21m2 2
4A12 App. 101m2 21m2 2
1 Prijs van de wooneenheid excl. kosten en garage/staanplaats/carport/berging.
2 Prijs van de wooneenheid incl. eventuele garage/staanplaats/carport/berging, 6% BTW, sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, architect en veiligheidscoördinatie.
3 Prijs van de wooneenheid incl. eventuele garage/staanplaats/carport/berging, 21% BTW, sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, architect en veiligheidscoördinatie.

Verkavelingsplan

Stap 1: Kies een gebouw
Stap 2: Kies een verdieping
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur

Ik ontvang graag meer informatie

Vind een nabijgelegen project