Bostoen woonconfigurator

01/09/2020

De aankoop van een nieuwe thuis is een bijzondere financiële en emotionele beslissing. Zeker als het gebouw er nog niet fysiek staat en je jezelf er misschien nog weinig bij kan voorstellen. Bostoen is er van overtuigd dat je direct een warm gevoel moet krijgen bij je nieuwe thuis, daarom dat we onze woonprojecten zoveel mogelijk willen visualiseren.

Om die reden ontwikkelden we samen met digital agency Around Media de online Bostoen woonconfigurator. Op deze manier kan jij je uitgekozen nieuwe projectwoning of appartement zelf online configureren en beleven in Virtual Reality. Je kan kiezen welke vloertegels je neemt en je muren een leuk kleurtje geven. Zo zie je direct hoe je nieuwe thuis er kan uitzien en kies je de materialen die jij graag ziet! Het grootste voordeel van de online cofigurator: je doet dit gewon waar en wanneer het jou best past.

Deze configurator is nog nieuw en nog niet voor alle projecten uitgewerkt, maar geleidelijk aan zullen we deze technologie voorzien voor onze nieuwe projecten. Benieuwd om deze configurator uit te testen en je nieuwe warme thuis te virtualiseren? Ontdek de woonconfigurator hier.