Residentie Yde Appartement 2.02

Residentie Yde Appartement 2.02

Zeelaan

  • Moderne hedendaagse architectuur
  • Ruime en lichtrijke appartementen
  • Op een steenworp van het prachtige strand

Mis onze keukenactie niet!

Bij aankoop van een nieuwbouwappartement in Residentie Yde ontvang je een waardebon* voor GRATIS keukentoestellen. Contacteer onze bouwadviseur Karl voor meer informatie.

*Het bedrag van de waardebon gaat van € 2.000 tot € 3.000 excl. btw en is afhankelijk van het keukenbudget voorzien in het lastenboek. Deze actie is geldig van 20/08/2022 tot en met 31/10/2022.

 

Deze moderne, kleinschalige nieuwbouwresidentie is gelegen op een steenworp van het prachtige strand van Lombardsijde-Bad. De lichtrijke nieuwbouwappartementen in Residentie Yde zijn ideaal als woonst, maar kunnen zeker ook als tweede verblijf dienen. Op je terras is het heerlijk genieten van de ochtend- en middagzon.

Er is een divers woonaanbod met parkeergelegenheid. Bij aankoop van een appartement ben je wel verplicht om een berging en staanplaats aan te kopen. De berging komt op 5.500 euro excl. BTW. Prijzen van de ondergrondse staanplaatsen kan je in onderstaande tabel terugvinden.

Residentie Yde ligt op een boogscheut van het prachtige strand van Lombardsijde en in de nabije omgeving kan je alles vinden wat je nodig hebt, zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en nog zoveel meer. Zelfs de golfliefhebber kan hier zijn hart ophalen in het nabij gelegen golfterrein.

Wil jij thuiskomen in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Residentie Yde is een 6%-project, ontdek onze voorwaarden.

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur