Residentie Yde

Zeelaan

  • Moderne hedendaagse architectuur.
  • Ruime appartementen.
  • Op een steenworp van het prachtige strand!
Deze moderne kleinschalige nieuwbouw residentie is gelegen op een steenworp van het prachtige strand van Lombardsijde – bad en heeft nog enkele appartementen te koop. In de nabije omgeving kan u alles vinden wat u nodig heeft, scholen, winkels, sportfaciliteiten en nog zoveel meer. Zelf de golfliefhebber kan hier zijn hart ophalen in het nabij gelegen golfterrein. De residentie zelf biedt een divers woonaanbod met parkeergelegenheid aan. Het is ideaal als woonst maar ook zeker een aanrader als tweede verblijf. Je kan op je terras heerlijk genieten van de ochtend en middagzon, ideaal voor je uitje naar het strand.
 * je bent verplicht om een berging en staanplaats aan te kopen
 
 Zou jij ook graag thuiskomen in dit prachtige nieuwbouwappartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
A101 Appartement 81m2 2
A102 Appartement 52m2 1
A103 Appartement 101m2 1
A201 Appartement 77m2 2
A202 Appartement 52m2 1
A203 Appartement 101m2 2
A302 Appartement 106m2 2
Stap 1: Kies een gebouw
Stap 2: Kies een verdieping
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot A101

8434

Appartement

2 slaapkamers

81m2 grondoppervlakte

Dit nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, een badkamer, één van beide slaapkamers en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een open keuken, een eethoek en een knusse zitplaats. Over de volledige leefruimte is er een terras voorzien. Aansluitend aan de zithoek vinden we de tweede slaapkamer en een praktische berging. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A102

8434

Appartement

1 slaapkamers

52m2 grondoppervlakte

Dit compact en zeer efficiënt ingericht nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de badkamer, het toilet, en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een open keuken met eetplaats en een gezellige zithoek. Aansluitend aan de zithoek vinden we een knus terras en de slaapkamer. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A103

8434

Appartement

1 slaapkamers

instapklaar

101m2 grondoppervlakte

Dit mooie nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een berging, het toilet, een badkamer, de leefruimte en de beide slaapkamers kan. De beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen douchekamer en hebben een leuk uitzicht op het groendak. De leefruimte bestaat uit een open keuken met schiereiland, een eethoek en een gezellige zithoek. Verder kan je heerlijk genieten van de gezonde zeelucht op je knusse terras. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A201

8434

Appartement

2 slaapkamers

77m2 grondoppervlakte

Dit nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, een badkamer, één van beide slaapkamers en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een open keuken, een eethoek en een knusse zitplaats. Over de volledige leefruimte er is een terras voorzien. Aansluitend aan de zithoek vinden we de tweede slaapkamer en een praktische berging. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A202

8434

Appartement

1 slaapkamers

52m2 grondoppervlakte

Dit compact en zeer efficiënt ingericht nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de badkamer, het toilet, en de leefruimte kan. Deze laatste bestaat uit een open keuken met eetplaats en een gezellige zithoek. Aansluitend aan de zithoek vinden we een knus terras en de slaapkamer. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A203

8434

Appartement

2 slaapkamers

101m2 grondoppervlakte

Dit mooie nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een berging, het toilet, een badkamer, de leefruimte en de beide slaapkamers kan. De beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen douchekamer. De leefruimte bestaat uit een open keuken met schiereiland, een eethoek en een gezellige zithoek. Verder kan je heerlijk genieten van de gezonde zeelucht op je knusse terras. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot A302

8434

Appartement

2 slaapkamers

106m2 grondoppervlakte

Dit leuke nieuwbouwappartement bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar het toilet, een praktische berging, de leefruimte en één van de slaapkamers kan. De leefruimte bestaat uit een open keuken, eetplaats en zithoek. Aansluitend aan de zithoek vinden we een mooi terras. De beide slaapkamers zijn voorzien van hun eigen douchekamer. Kom je graag thuis in dit sleutel op de deur appartement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!