Getuigenis Jasper Vercammen

Jij hebt een appartement gekocht in Residentie Fortuna in Aalst. Wat was voor jou de doorslaggevende factor tot aankoop?

Voor mij was vooral de ligging doorslaggevend: ik pendel elke dag met het trein naar het werk dus vond het belangrijk dat ik dichtbij openbaar vervoer had. Het station ligt op wandelafstand van de residentie, dus dat was voor mij perfect.

Wat vind jij persoonlijk de beste eigenschappen van het appartement dat je gekocht hebt?

Ik vond persoonlijk het grote terras een heel grote troef. Dit is in mijn appartement ook nog eens Zuidgericht, dus ik kan volop genieten van de zon en heb ook veel lichtinval in mijn appartement.

Ook de ligging is voor mij persoonlijk een zeer grote troef van deze residentie. De residentie is niet zo heel ver van de E40 verwijderd, dus je kan snel overal naartoe. Het station bevindt zich ook vlakbij dus voor pendelaars ideaal! Toch is deze residentie in een rustige buurt gelegen. Het beste van twee werelden, dus.

Kan je jouw persoonlijke mening geven over de architectuur?

Ik vind de architectuur echt heel mooi en modern. De grote ramen zijn heel stijlvol, alsook de mooie terrassen die uitkijken op de groene gemeenschappelijke tuin. Je kijkt niet op de straat vanop je terras maar op groen. Ook de groendaken vind ik heel leuk.

Langs de binnenkant is het appartement zeer mooi afgewerkt, heel modern!

Wat vind je van de ligging?

Zoals ik al zei, voor mij is deze top qua bereikbaarheid en ligging. Ik ben zelf afkomstig van Liederkerke, dus de charme van de stad Aalst vind ik wel leuk. Hopelijk mogen we snel terug genieten van de cafeetjes! 😉

Ben je tevreden over de kwaliteit van de gebruikte materialen in het appartement?

Ik ben wel tevreden van de gebruikte materialen. Deze hebben ook allemaal heel neutrale kleuren, ik hou daar wel van.

Ben je tevreden over de manier waarop onze bouwadviseur jou geholpen/begeleid heeft tijdens de aankoop?

Zeker en vast, bouwadviseur Katrin heeft me begeleid tijdens mijn aankoopproces. Ik ben heel tevreden over haar aanpak. Altijd als ik vragen had, hielp ze me op een snelle en juiste manier.

Waarom zou je andere mensen aanraden een appartement te kopen in residentie Fortuna?

Omwille van de ligging. Als mensen dezelfde zaken belangrijk vinden als mij (ligging, terras, veel lichtinval, rustige buurt, …) zou ik absoluut deze residentie aanraden!