Jouw customer journey bij Bostoen

https://www.youtube.com/watch?v=rEGSWSc5WsM

Thuiskomen, da’s Bostoen

Iedereen verlangt naar een thuis waar nieuwe verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Een echte thuis van liefde, rust en geluk. Ontdek jouw customer journey bij Bostoen, van het eerste contact tot de oplevering van jouw nieuw huis of appartement.

We vinden het belangrijk dat het bouwproces van jouw nieuwe thuis vlot en duidelijk verloopt. Bij iedere stap schenken we extra aandacht aan jouw noden en behoeften en willen we jou ontzorgen. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.

Jouw klantenreis, van eerste kennismaking tot oplevering

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement tijdens jouw customer journey

Stap 1: Op zoek naar een nieuwe thuis

Ben je op zoek naar een nieuwe warme thuis? Misschien is je huidig energieverbruik te hoog, begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven of wil je gewoon genieten van een hoger wooncomfort.

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of of nieuwbouwappartement, het hele team van Bostoen staat voor jou klaar om jouw nieuwe thuis te realiseren.


Stap 2: Maak een afspraak met een bouwadviseur

Op welke locatie wil je graag wonen? Zoek je een huis of appartement Welk budget wil je spenderen? Onze bouwadviseur gaat graag samen met jou op zoek naar de ideale stek. Laat je inspireren in één van onze kijkwoningen of kijkappartementen, tijdens een kijkdag of een persoonlijke afspraak. Onze bouwadviseur leidt je met enthousiasme rond en geeft je alle nodige informatie.

Samen vinden we zeker de woning van jouw dromen.

Afspraak met een bouwadviseur tijdens jouw customer journey
Afwerkingsmaterialen kiezen tijdens jouw customer journey

Stap 3: Kies jouw afwerkingsmaterialen

Afhankelijk van de bouwfase waarin je koopt, kan je samen met onze interieurarchitecten de afwerkingsmaterialen van jouw nieuwe thuis kiezen. Zij adviseren je bij kleur- en materiaalkeuze, zodat je jouw nieuwbouwwoning of -appartement helemaal kan afwerken volgens jouw eigen stijl.

Dankzij onze unieke awardwinnende Virtual Reality-tool met 360° views krijg je al onmiddellijk een beeld van hoe de sfeer van de gekozen materialen aanvoelt. Bekijk het resultaat op een beeldscherm of beleef het alsof je middenin de ruimte staat met een VR-bril.

Stap 4: Volg het bouwproces op

Onze werfleiders begeleiden en ontzorgen je doorheen het hele bouwproces. Zij zorgen ervoor dat de bouw van jouw nieuwe woning of nieuw appartement vlot en correct verloopt. Van aan de start van de werken, gedurende de ruwbouw en afwerking tot aan de uiteindelijke oplevering is de werfleider jouw contactpersoon.

Om de communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, kan je het hele bouwproces online opvolgen via ons klantenportaal. Daar sta je meteen in contact met de juiste persoon.

Het volledige bouwproces opvolgen tijdens jouw customer journey
Thuiskomen in jouw nieuw huis of appartement

Stap 5: Kom tevreden thuis

De woning wordt opgeleverd en is nu helemaal klaar. De werfleider bezorgt je de sleutel, alle nodige informatie en een leuke attentie om deze mijlpaal te vieren.

Nog een likje verf hier en daar, de meubels verhuizen, jouw persoonlijke touch toevoegen en je bent klaar voor een frisse start in jouw nieuw huis of appartement.

Bekijk ons nieuwbouwaanbod

Op zoek naar een nieuwe warme thuis?