WestKerke

Cyriel Astaesstraat

  • Wandelafstand van het centrum
  • Vlotte verbinding met de E40
  • Energievriendelijk wonen
Oudenburg op amper enkele kilometers van onze Noordzeekust en van het historische Brugge. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt. Ook voor de leergierige onder ons heeft Oudenburg het één en het ander te bieden. Gaande van een Romeins archeologisch museum tot een sluizencomplex. In deze natuurbuurt proberen we naar de ideale balans te zoeken tussen groen en wonen. Door de grote raampartijen brengen we het groen ook binnen. Zoals iedereen wel weet heeft groen niet enkel een positief effect op de gezondheid maar ook op innerlijke rust. Door het autoluwe karakter kunnen je kinderen hier veilig spelen. Wil je ook graag thuiskomen in één van deze leuke sleutel op de deur woningen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
0038 Woning 277m2 149m2 3
0040 Woning 364m2 147.15m2 3
0042 Woning 379m2 154.73m2 3
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 0038

8460

Woning

3 slaapkamers

instapklaar

277m2 grondoppervlakte

149m2 woonoppervlakte

De leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een ruime inkomhal waarlangs je naar de verdieping, leefruimte en een toilet kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging. Op de verdieping bevinden zich de drie slaapkamers een badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche en een apart toilet. via een luik in de nachthal kan je naar de zolderruimte die perfect kan dienen als extra bergruimte.

Koop deze leuke sleutel op de de deur woning en kom thuis in een prachtige natuurbuurt. Interesse? aarzel niet om ons te contacteren.

Lot 0040

8460

Woning

3 slaapkamers

364m2 grondoppervlakte

147.15m2 woonoppervlakte

Deze leuke halfopen nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte, verdieping en een toilet kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. aansluitend aan de keuken vinden we een praktische berging.  Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers, de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche en een apart toilet. Via het luik in de nachthal kan je naar de praktische zolderruimte.

Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Lot 0042

8460

Woning

3 slaapkamers

379m2 grondoppervlakte

154.73m2 woonoppervlakte

Deze prachtige nieuwbouw woning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, de verdieping en de leefruimte kan. Deze laatste bestaat uit een eetplaats zithoek en open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een praktische berging. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Via het luik in de nachthal kan je naar de zolder. 

Kom je graag thuis in deze sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.