Viola

Viooltjesweg, Oostduinkerke

  • Twee halfopen bebouwingen
  • Leefruimte met open keuken
  • Woningen met 4 slaapkamers
  • Energiezuinige technieken
  • Inpandige garage en berging
  • Goede bereikbaarheid
  • Op wandel- en fietsafstand van het strand
  • Recreatie, horeca en winkels in de buurt

Wonen aan de Belgische Kust? Kom thuis in Viola, ons nieuw woonproject in Oostduinkerke. Je hebt de keuze tussen twee halfopen bebouwingen met moderne architectuur.

Geniet van modern wooncomfort

Via de ruime inkomhal kom je de woning binnen. Hier vind je een apart toilet en de trap naar de eerste verdieping. Beide nieuwbouwwoningen beschikken over een aangename leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken met eiland. De grote raampartijen laten je genieten van veel lichtinval en zicht op de mooie tuin met groot terras. Bij één woning heb je via de keuken toegang tot een aparte berging of wasplaats, die rechtstreeks verbonden is met de garage. Bij de andere woning is de wasplaats geïntegreerd in de garage.

De moderne woningen hebben in totaal vier slaapkamers. Er is één slaapkamer met eigen badkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één met ingebouwde dressing. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Er is ook een apart toilet en technische ruimte in de nachthal.

Rustig wonen aan de Belgische Kust

In Oostduinkerke, een deelgemeente van Koksijde, is het heerlijk vertoeven. Woonproject Viola bevindt zich in een rustige buurt en ligt op een kwartiertje wandelen van Oostduinkerke strand, waar je kan genieten van de rust, een gezellig terrasje of een leuke wandeling met het gezin. In de zomer worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals markten, muziekoptredens en sportieve activiteiten.

Benieuwd naar dit woonproject?

Kom jij graag thuis in één van deze moderne sleutel-op-de-deur woningen aan zee? Neem contact op met onze bouwadviseur Karl voor meer informatie.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

In de buurt
Woningen

Lot Type Opp. Opp. terrein Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
0001 Woning 197m2 4
0002 Woning 194m2 4 Gereserveerd

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Ik ontvang graag meer informatie

Lot 0001

8670

Woning

4 slaapkamers

412m2 grondoppervlakte

197m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Bij het binnen komen van deze nieuwbouwwoning heb je een toilet en toegang tot de eerste slaapkamer en de leefruimte. Aan de eerste slaapkamer zit aanliggend een badkamer. De leefruimte is onderverdeeld in een zithoek, een eethoek en een keuken, hier heb je ook de trap naar het eerste verdiep. Aanliggend aan de keuken heb je toegang tot de garage. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, waarvan één met dressing, een toilet, een badkamer en een technische ruimte.

Bostoen Nieuwbouwwoning Oostduinkerke

Lot 0002

8670

Woning

4 slaapkamers

448m2 grondoppervlakte

194m2 woonoppervlakte

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Bij het binnen komen van deze nieuwbouwwoning heb je een toilet, de trap naar het eerste verdiep en toegang tot de leefruimte. Deze is onderverdeeld in een zithoek, een eethoek en een keuken. Via de leefruimte heb je toegang tot de eerste slaapkamer met aanliggend een badkamer. Aanliggend aan de keuken heb je een berging die doorloopt naar de garage. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, waarvan één met dressing, een toilet, een badkamer en een technische ruimte.

Bostoen Nieuwbouwwoning Oostduinkerke