Hof Landuit

Steenweg 236, Eke

  • Stijlvolle halfopen bebouwingen

  • Pastorijwoningen met 4 slaapkamers

  • Veel lichtinval door grote raampartijen

  • Omvangrijke tuinen

  • Vlot bereikbaar met de wagen via de N60

  • Eetgelegenheden en winkels in de buurt

  • Mooie wandel- en fietsroutes

  • Incl. inpandige garage*

Kom thuis in Hof Landuit, ons luxueus woonproject in Eke dat vier prachtige halfopen bebouwingen omvat.

Gratis keuken tot wel 12.500 euro* bij aankoop van een Bostoen woning

Wil je graag thuiskomen in Hof Landuit? Grijp nu je kans en geniet van onze uitzonderlijke keukenactie! Bij aankoop van een woning in dit woonproject krijg je een gratis keuken tot wel 12.500 euro*. Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

*Deze actie is geldig van maandag 25/09/2023 tot en met woensdag 15/11/2023 en is van toepassing op alle Bostoen woningen en appartementen, uitgezonderd Residentie RijvisscheHof in Zwijnaarde. Het bedrag dat wordt toegekend is gelijk aan de waarde van het keukenbudget vermeld in het lastenboek, met een maximum bedrag van 12.500 euro. De keuken dient aangekocht te worden bij de door ons aangestelde keukenleverancier uit het lastenboek. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Unieke pastorijwoningen met grote raampartijen

De mooie pastorijwoningen hebben een ruime inkomhal met directe toegang tot de trappenhal en een apart toilet. Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel natuurlijke lichtinval in de leefruimte. Deze is onderverdeeld in een ruime zitplaats, een open keuken met eiland, een eethoek en een bureauruimte.

Op de eerste verdieping beschikken deze nieuwbouwwoningen over drie slaapkamers en een luxueuze badkamer met een dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Er is ook een apart toilet. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Deze ruime kamer heeft een eigen badkamer met een enkele lavabo en douche. Hier bevindt zich eveneens de ventilatie-unit.

Grote troef is de mooie, grote tuin waar je volledig tot rust komt.

Stijlvol wonen in Eke

Eke is een dorp gelegen aan de Schelde en een deelgemeente van Nazareth. In de gezellige dorpskern heb je verscheidene drink- en eetgelegenheden en op een boogscheut van de verkaveling vind je heel wat winkels en supermarkten. Je kan er ook genieten van natuurrijke wandel- en fietsroutes.

Via de N60 heb je met de wagen een vlotte verbinding naar zowel Oudenaarde als Gent. Je kan je wagen veilig parkeren in de inpandige garage*.

Benieuwd naar dit woonproject?

Kom jij graag thuis in één van deze sleutel-op-de-deur pastorijwoningen? Neem contact op met onze bouwadviseur Tim voor meer informatie.

 

*De garage is reeds in de prijs inbegrepen.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Ontdek onze woningen

Lot Type Opp. Opp. terrein Slaapkamers Instapklaar? Prijs excl. kosten Prijs incl. 21% Plannen
001 Halfopen bebouwing 217m2 703m2 4
002 Halfopen bebouwing 222m2 648m2 4 Verkocht Verkocht
003 Halfopen bebouwing 219m2 648m2 4
004 Halfopen bebouwing 222m2 823m2 4 Gereserveerd Gereserveerd

Verkavelingsplan

Verdiepingen

In de buurt

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur

Ik ontvang graag meer informatie

Lot 001

9810

Woning

4 slaapkamers

703m2 grondoppervlakte

217m2 woonoppervlakte

703m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Hof Landuit. Je komt deze pastorijwoning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet, de trap naar het eerste verdiep en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek, plaats voor een bureau en een open keuken met aanliggend de garage. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, een badkamer, een tweede toilet en de trap naar het tweede verdiep. Op het tweede verdiep heb je een vierde slaapkamer, een tweede badkamer en de technische ruimte.

Interesse in deze prachtige pastorijwoning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Eke Hof Landuit

Bereken uw investering

Lot 002

9810

Woning

4 slaapkamers

648m2 grondoppervlakte

222m2 woonoppervlakte

648m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Bij het binnenkomen van deze pastorijwoning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een toilet en de trap naar het eerste verdiep. Via de deur naast de trap heb je toegang tot de leefruimte die bestaat uit een living, een eetruimte, een keuken en een plaats voorzien voor een bureau. Rechts van de keuken heb je een deur die toegang geeft naar de achterzijde van het huis, links van de keuken heb je toegang tot de garage. Op het eerste verdiep heb je 3 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en een trap die naar het tweede verdiep gaat. Op het tweede verdiep kom je rechtstreeks in slaapkamer nummer vier binnen. Hier heb je ook nog een badkamer en de ventilatie unit.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige pastorijwoning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Eke Hof Landuit

Lot 003

9810

Woning

4 slaapkamers

648m2 grondoppervlakte

219m2 woonoppervlakte

648m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Het is aangenaam thuiskomen in Hof Landuit. Je komt deze pastorijwoning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet, de trap naar het eerste verdiep en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek, plaats voor een bureau en een open keuken met aanliggend de garage.  Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, een badkamer, een tweede toilet en de trap naar het tweede verdiep. Op het tweede verdiep heb je een vierde slaapkamer, een tweede badkamer en de technische ruimte.

Interesse in deze prachtige pastorijwoning? Contacteer onze bouwadviseur voor meer informatie.

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Eke Hof Landuit

Bereken uw investering

Lot 004

9810

Woning

4 slaapkamers

823m2 grondoppervlakte

222m2 woonoppervlakte

823m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Bij het binnenkomen van deze pastorijwoning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een toilet en de trap naar het eerste verdiep. Via de deur naast de trap heb je toegang tot de leefruimte die bestaat uit een living, een eetruimte, een keuken en een plaats voorzien voor een bureau. Rechts van de keuken heb je een deur die toegang geeft naar de achterzijde van het huis, links van de keuken heb je toegang tot de garage. Op het eerste verdiep heb je drie slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en een trap die naar het tweede verdiep gaat. Op het tweede verdiep kom je rechtstreeks in slaapkamer nummer vier binnen. Hier heb je ook nog een badkamer en de ventilatie unit.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige pastorijwoning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

incl. 21%

Bostoen Nieuwbouwwoning Eke Hof Landuit

Bereken uw investering