De Kleine Kluis

Twee Vlaanders

  • Laatste woning in deze fase!
  • Panoramisch uitzicht.
  • Charmante ligging.
Een huis in het groen!

Wonen in de Kleine Kluis is elke dag thuiskomen in het mooie Wortegem-Petegem, aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Het is puur natuur, genieten van de rust en van spectaculaire uitzichten. Ook je kinderen zullen dol zijn op hun nieuwe woonomgeving, want de autoluwe dreef die doorheen het woonproject loopt maakt van de Kleine Kluis een waar speelparadijs. je komt hier thuis in een moderne halfopen bebouwing met veel natuurlijke lichtinval. De woning is standaard voorzien van onder andere vloerverwarming en een eenvoudig domoticasysteem.

Voor de buitenafwerking werd er gekozen voor kwalitatieve materialen met aluminium buitenschrijnwerk, een houten terras met glazen balustrade en design buitenverlichting. Verder in de prijs inbegrepen zit de volledige aanleg en afwerking van de tuin en oprit. Naast de volledige afwerking van de woning werd er ook rekening gehouden met energiezuinigheid, daarom werd er gekozen om standaard 3-voudige beglazing te plaatsen en werd ze ook voorzien van zonnepanelen.  Zo is deze woning dus uiterst energiebesparend en daarenboven volledig instapklaar, zowel de interieur als exterieur.

Wil ook jij hier graag thuiskomen? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Opp. terrein Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
101 Woning 416m2 3 Verkocht
102 Woning 444m2 3
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 101

9790

Woning

3 slaapkamers

416m2 oppervlakte terrein

Lot 101

Lot 102

9790

Woning

3 slaapkamers

instapklaar

444m2 grondoppervlakte

444m2 oppervlakte terrein

Deze moderne nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek, een eetplaats en een open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime praktische berging die in directe verbinding staat met de garage. Dit is zeer praktisch als je thuiskomt met de boodschappen. Via de trap in de leefruimte kan je naar de verdieping waar je de drie slaapkamers, een technische berging en de badkamer voorzien van toilet, ligbad en douche kan vinden. Deze woning is een echt architecturaal pareltje en beschikt over een inpandige garage, vloerverwarming, een domotica systeem en zonnepanelen. Ook buiten is deze woning tiptop afgewerkt met een oprit, buitenverlichting en een houten terras. 

Interesse in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!