BommelHoek

Doeninge

  • Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers
  • Geniet optimaal van de zon met de goede oriëntatie
  • Elke woning beschikt over een carport en extra staanplaats
De Pinte, deze Oost-Vlaamse gemeente nabij Gent, heeft veel te bieden. Snel weg via verschillende invalswegen en dankzij het nabij gelegen station is er een vlotte verbinding naar de grootsteden Brussel, Gent en Antwerpen. Ons woonproject grenst aan de nieuwe fietsostrade Kortrijk – Gent. Ook in het weekend is het er aangenaam vertoeven met de vele fiets- en wandelwegen, recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten. In de nieuwe fase staan veiligheid, groen en oriëntatie centraal. Er is een ruime keuze uit lichtrijke woningen met verschillende indelingen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zijn optimaal thermisch en akoestisch geïsoleerd. Wil je graag thuiskomen in deze leuke buurt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
02 Woning 321m2 152m2 3
11 Woning 258m2 171m2 3 Verkocht
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 02

9840

Woning

3 slaapkamers

321m2 grondoppervlakte

152m2 woonoppervlakte

Deze mooie halfopen nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar een toilet, de verdieping en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, een lichtrijke eetplaats en een keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een praktische berging ideaal voor proviand. Op de verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer voorzien van douche, een ligbad en dubbele wastafel. Langs het luik in de nachthal kan je naar de zolder.
Kom je graag thuis in deze prachtige sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lot 11

9840

Woning

3 slaapkamers

258m2 grondoppervlakte

171m2 woonoppervlakte

Deze prachtige nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar het toilet, de verdieping aan de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een ruime zithoek, een lichtrijke eethoek en een open keuken met schiereiland. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging. Op de verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers waarvan er in één voldoende plaats is om een leuke dressing te maken. Verder vinden we een apart toilet en een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Via het luik in de nachthal kan je naar de zolder waar je perfect je seizoenartikelen kan opbergen.
Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!