Bachte-Maria-Leerne

Bathio

Marker
Leernsesteenweg, Bachte-Maria-Leerne
  • Keuze uit zowel open als half open bebouwing.
  • Geniet in je gezellige tuin.
  • Voldoende plaats voor je wagen.

“Laatste woning op een boogscheut van de Leie”
Dit nieuwbouwproject bevindt zich in een rustig gelegen nieuwe verkaveling, die de ruimte behelst tussen de Kiekendreef en de Leernsesteenweg. Op een boogscheut van openbaar vervoer en belangrijke wandel- en fietsroutes.
In de onmiddellijke omgeving van het projectgebied bevinden zich de plaatselijke Gemeenteschool Leernest, het kasteel van Ooidonk en de plaatselijke sport- en recreatieterreinen van Ooidonk. Deze locatie is de ideale uitvalbasis naar Deurle (3km), Sint-Martens-Latem (6km), Deinze (6 km) en Gent (15km).

De 8 woningen bieden een mix van open en halfopen bebouwingen en een variatie aan aantal slaapkamers en badkamers. Bij enkele woningen bestaat de mogelijkheid om een bureauhoek te integreren.
Voor de halfopen bebouwingen werd gestart vanuit 2 typewoningen/volumes die op een verzorgde en doordachte manier aan elkaar gekoppeld werden. Deze koppeling gebeurt door middel van een carport, een tuin of oprit. Dit om monotonie te vermijden. Elke woning heeft zijn eigen tuin met ruimte voor een tuinberging en voldoende ruimte om een tweede wagen op eigen terrein te parkeren.
De volumes werden opgevat als typische woning met plat dak maar werden geoptimaliseerd en naar volume aangepast aan zijn oriëntatie op het perceel. Zo kan er achteraan, door de correcte inplanting van raampartijen, maximaal geprofiteerd worden van een mooie lichtinval.
De open bebouwingen zijn ontworpen ifv oriëntatie, lichten en zichten. De platte daken sluiten naadloos aan bij het strakke lijnenspel van de rest van de woningen.

Deze nieuwe verkaveling staat voor fantastisch wonen en genieten, te midden van een landelijk kader.
Het is thuiskomen in een sfeer van rust, openheid en comfort.

Klik op één van de loten om de details te zien. bouwgrond te koop woning/appartement te koop verkocht of nog niet beschikbaar

Te koop in Bachte-Maria-Leerne 1 woning

Klik op één van de loten om de details te zien.

Woningen

fav. lot type instapklaar prijs  

Interesse? Contacteer onze bouwadviseur.

* verplicht op te geven

Contact

Bathio

Robbe

Robbe De Pauw
Bouwadviseur

Bel: 0496 27 08 23

Kantoor
Amelia Earhartlaan 19
Bus 301
9051 Gent
contacteer Robbe