Housing Creator

Ontwerp zelf jouw nieuwbouwwoning

Ben je van plan om een huis te bouwen en wil je graag jouw eerste ideeën kwijt? Ontwerp jouw nieuwbouwwoning op maat met onze Housing Creator tool. Je kan je ontwerpen eenvoudig opslaan en er nadien eenvoudig aan verderwerken.

Is de schets van jouw droomwoning klaar? Kom het ontwerp van je nieuwe woning eens bespreken met één van onze bouwadviseurs. Hij of zij begeleidt je met veel plezier doorheen het stappenplan om samen jouw woondroom waar te maken.

Stap 1: Bepaal de afmetingen van je woning

Geef jouw droomwoning vorm door de breedte en diepte te bepalen.

Stap 2: Kies de gewenste modules

Ontwerp jouw nieuwbouwwoning volgens verschillende modules, zoals een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, enzovoort. Voeg in deze stap ook ramen, deuren en tussenwanden toe.

Stap 3: Voeg labels toe

Voeg labels toe aan de entiteiten binnen jouw woning.

Stap 4: Bekijk het overzicht van je woning

Klaar met het schetsen van jouw nieuwe woning? Bekijk en download jouw unieke creatie.

Stappenplan nieuwbouwwoning ontwerpen met Housing Creator

Laat je inspireren

Liever eerst wat inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Neem gerust een kijkje in onze inspiratiecatalogus met tal van inspiratiewoningen en -appartementen, van klassiek tot modern.

Virtueel binnenkijken in jouw nieuwe woning

Onze Virtual Reality (VR) tool geeft jou een idee van de ruimtelijke invulling van jouw droomwoning en toont de verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Bezoek onze kijkwoningen en -appartementen

Wil je het allemaal écht beleven? Kom dan zeker eens langs in één van onze kijkwoningen of kijkappartementen op een kijkdag of maak een persoonlijke afspraak. Tijdens jouw bezoek ontvang je een persoonlijke rondleiding door één van onze bouwadviseurs die jou graag te woord staat voor al je vragen over onze nieuwbouwprojecten.

Meer weten over Bouwen op Maat?