Investeren in nieuwbouw vastgoed is vandaag de dag een duurzame en rendabele belegging. Een compacte nieuwbouwwoning met een tuintje is interessant voor verhuur aan (jonge) gezinnen (met kinderen), met een appartement mik je eerder op jonge koppels en singles.

Van groot belang bij een investering in vastgoed zijn locatie en omgeving. Voorstedelijke gebieden en knooppunten met goede mobiliteit en bereikbaarheid zijn sterk gegeerd en genereren een uitstekend netto-rendement.

4 redenen om nu te investeren in residentieel vastgoed

 1. Lage rente bij banken
  De historisch lage rendementen op bankproducten maken investeren in vastgoed interessant.
 2. Stabiel en zeker rendement
  Beleggen in residentieel vastgoed is kiezen voor een stabiel en zeker rendement. De keuze voor een gunstige locatie betekent bovendien een stijgende meerwaarde op lange termijn.
 3. Fiscaal interessant
  Je wordt enkel belast op het geïndexeerd kadastraal inkomen van het vastgoed.
 4. Hefboomkracht
  De lage langetermijnrente biedt de mogelijkheid tot het uitoefenen van een hefboom voor wie zijn aankoop in vastgoed financiert met een hypothecair krediet. Bovendien zijn daar ook fiscale voordelen aan verbonden.

Waarom kiezen voor Bostoen?

Bostoen biedt goedgelegen nieuwbouwwoningen en -appartementen aan, al dan niet instapklaar, verspreid over Vlaanderen. Onze duurzame, energie-efficiënte wooneenheden worden met kwalitatieve materialen gebouwd en voldoen vandaag reeds aan de normen van morgen.

 • Een instapklare woning of appartement geeft een directe verhuurbaarheid. Ontdek onze investeringspacks voor een verhuurklare woning: inclusief schilderwerken, laminaat in de kamers of zelfs tuinaanleg. Neem contact op voor meer info.
 • Dankzij de kwaliteitsvolle materialen en milieuvriendelijke technieken is je investering waardevast en toekomstgericht
 • Dankzij de gunstige locatie en de eigentijdse architectuur ben je verzekerd van een vlotte verhuurbaarheid
 • Nieuwbouw betekent geen zorgen van grote onderhoudswerken. Bovendien haalt nieuwbouw niet alleen hogere huurprijzen, de huurprijs is ook onderhevig aan inflatie en wordt dus mee aangepast aan de index.

Ontdek onze investeringstoppers

TypePlaatsVanafprijs
AppartementWaregem€ 284.100
Bekijk deze topper
WoningEeklo€ 242.300Bekijk deze topper
WoningErpe-Mere€ 295.900Bekijk deze topper
AppartementBredene€ 335.000Bekijk deze topper

Bekijk ons volledig nieuwbouw aanbod.

Een objectieve inschatting van je toekomstig rendement

Voor een objectieve en betrouwbare inschatting van het toekomstig rendement, transparante informatie over kosten en advies over fiscale voordelen werkt Bostoen samen met Investr.

Raadpleeg hier je investeringsanalyse op Investr.

Wens je een vrijblijvend gesprek met een adviseur? Wij nemen snel contact met je op.

* verplicht op te geven