Houtskeletbouw

Bouwen in houtskeletbouw

Vandaag moet een tiny house aan steeds meer eisen voldoen qua energieprestatie. Daarom blijven we voor onze tiny houses in houtskeletbouw onophoudelijk zoeken naar efficiënte energiezuinige oplossingen die ook financieel interessant zijn. Een doeltreffende bouwschil voor minimale verspilling.

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in luchtdichtheidsystemen. Om warmteverlies te voorkomen plaatsen zij hoogwaardige isolatie in de holle wanden. De energie die wordt gebruikt om de tiny house te verwarmen, wordt dus lange tijd binnenshuis gehouden, waardoor de energiebehoefte afneemt.

Al onze tiny houses in houtskeletbouw worden onderworpen aan een luchtdichtheidstest (Blowerdoortest) door een externe en onafhankelijke instantie die de werkelijke luchtdichtheid van de tiny house meet.

Ultramoderne uitrusting voor een intelligent verbruik

Onze tiny houses zijn uitgerust met hoogrendabele verwarmingssystemen die zorgen voor een optimale temperatuur en een minimaal energieverbruik. Indien gewenst kunnen we ook warmteterugwinningssystemen (GMV), warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen,… plaatsen.

Tiny houses in houtskeletbouw

We bieden een unieke, doeltreffende en snelle oplossing voor sleutelklare houtskeletbouw. Het houtskelet wordt tegelijkertijd met de funderingswerken gebouwd. Zodra de fundering is afgewerkt, kan de tiny house op een dag tijd wind- en waterdicht zijn. Dankzij de gedeeltelijke robotisering van de productie wordt de bouwduur drie tot vier keer korter.

Tiny house in houtskeletbouw
Tiny house in houtskeletbouw

Meer weten over houtskeletbouw?