Kom langs tijdens onze kijkdagen

Een nieuw huis of appartement kopen is een belangrijke beslissing waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Een kijkdag is dan het ideale moment om alle aspecten van de woning onder de loep te nemen. Kom langs tijdens onze kijkdagen en laat je inspireren!

Er zijn momenteel geen geplande activiteiten.

Kan je niet langskomen tijdens een kijkdag?

Hoe gaan onze kijkdagen in z’n werk?

Wanneer we een kijkdag organiseren, kan je alle praktische informatie steeds op onze website terugvinden. Vaak kan je langskomen zonder afspraak, maar je mag je natuurlijk altijd vrijblijvend inschrijven. Zo zijn we ook op de hoogte van jouw komst. Indien inschrijven verplicht is, vermelden we dit altijd duidelijk op de pagina van de kijkdag. Na het invullen van het formulier op onze website ontvang je een bevestiging waarin het adres en tijdstip van je afspraak nogmaals bevestigd wordt. Kan je niet aanwezig zijn op het aangegeven moment? Plan gerust een persoonlijke afspraak met één van onze bouwadviseurs om een modelwoning of modelappartement te bezoeken.

Op de kijkdag ontvangen we jou met open armen in de woonentiteit. Onze bouwadviseur heet je van harte welkom en geeft je een uitgebreide rondleiding. Daarna krijg je de mogelijkheid om zelf even op verkenning te gaan en bepaalde aspecten van dichtbij te bekijken. Indien je vragen hebt, kan je deze ook meteen stellen tijdens je bezoek.

Wat gebeurt er na de kijkdag?

Na de kijkdag ben je op de hoogte van alle specificaties van de woonentiteit. Als je na het bezoek nog vragen hebt, kan je natuurlijk steeds terecht bij onze bouwadviseur voor extra informatie. Is je interesse gewekt en wil je één van de woningen of appartementen aankopen? De bouwadviseur licht jou met veel plezier de verdere stappen toe.

Een woning ontdekken bij Bostoen

Bostoen geeft je verschillende mogelijkheden om je droomwoning te verkennen. Je vindt alle informatie terug op onze website bij de nieuwbouwprojecten en je kan bij bepaalde projecten een virtuele rondleiding volgen. Om het comfort van een Bostoen woning of appartement te ervaren, breng je uiteraard best een bezoekje. Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod van kijkwoningen en appartementen.