Extra ruimte creëren

Wil jij je thuis of werkplek uitbreiden maar heb je binnenshuis de ruimte niet? Voeg dan extra ruimte toe met de modules van YourSpace, type ‘Tiny House’.

De mogelijkheden zijn eindeloos; een plek waar je kinderen in alle rust kunnen studeren, een muziekruimte voor die drummer die jij in huis hebt, een medische praktijk, een pop-up shop en zelfs een klein huis voor zorgbehoevenden. We creëren niet alleen functionele modules, ze zien er ook nog eens mooi uit!

Benieuwd naar jouw YourSpace? Neem al eens een kijkje via onze virtuele beleving en ontdek onze 4 segmenten.

Volledig autonome modules uit houtskeletbouw

De modules zijn gemaakt in geïsoleerd houtskelet en kunnen zowel vooruitgerust (met elektrische en/of sanitaire voorbereiding) of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) voorzien worden. Aansluitingen op nutsvoorzieningen zijn mogelijk, maar de module kan eveneens volledig autonoom functioneren. De plaatsing van de module gebeurt door de fabrikant op 1 dag op een losse fundering. De toegankelijkheid voor vracht- en kraanwagen, evenals de stabiliteit van de “losse” fundering, wordt op voorhand onderzocht. Een vergunning is niet steeds noodzakelijk en hangt af van gemeente tot gemeente.

YourSpace volledig op jouw maat?

Kan jij jouw ideale module niet vinden? Of heb jij iets speciaals in je hoofd? Naast onze standaard modellen kunnen we ook volledig op maat aan de slag voor jou.

Neem contact met ons op om jouw extra ruimte samen te bespreken.

Interesse in YourSpace? Contacteer ons