Ieper

Residentie Posseidon

Marker
Florastraat-Aquastraat, Ieper
  • Vlotte verbinding met het openbaar vervoer
  • Wonen voor alle leeftijden
  • Keuze uit verschillende types

60% verkocht
In de duurzame woonwijk De Vloei bouwen wij de appartementen van de toekomst! In samenwerking met de stad Ieper, zijn wij als firma Bostoen tweemaal als laureaat uitgekozen uit een wedstrijd voor betaalbaar en ecologisch wonen. Duurzame appartementen van de toekomst, autoluwe straten, kinderen die ongeremd buiten kunnen spelen, ruimte voor natuur en water... Iets wat jij zoekt? De Vloei is een wijk met een aangenaam klimaat, zowel ecologisch als sociaal. Er wordt gestreefd naar een aangename woon- en leefomgeving door speelruimte te voorzien, veel groen, bankjes... Bovendien wordt de wijk voor iedereen gerealiseerd: jonge gezinnen, ouderen,... en dit dankzij de betaalbaarheid en diversiteit van de ecologische, passieve woningen of passieve appartementen. Ieper heeft als stad zelf natuurlijk een zeer rijk en divers verleden. Tijdens de eerste wereldoorlog werd Ieper bijna volledig vernield. Met respect voor het verleden bouwden de Ieperlingen hun stad weer op. In Ieper is er steeds iets te beleven, van de vele historische oorlogsmonumenten en musea tot gezellig shoppen.

Kom ook jij graag thuis in één van deze prachtige sleutel op de deur appartementen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Klik op één van de loten om de details te zien. bouwgrond te koop woning/appartement te koop verkocht of nog niet beschikbaar

Te koop in Ieper 4 appartementen, 4 parkeerplaatsen/garages

Klik op één van de loten om de details te zien.

Appartementen

fav. lot type verd. terras inpandig terras instapklaar prijs  

Parkeerplaatsen/Garages

fav. lot type prijs  

Interesse? Contacteer onze bouwadviseur.

* verplicht op te geven

Kijkappartement

Ieper Modeappartement 1

Kijkappartement Ieper

  • Adres

    Aquastraat 33
    8900 Ieper

Bekijk dit appartement

Contact

Residentie Posseidon

Tim

Tim Desmyter
Bouwadviseur

Bel: 0499 92 10 95

Kantoor
Amelia Earhartlaan 19
Bus 301
9051 Gent
contacteer Tim