Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 8 kijkwoningen en 3 kijkappartementen ter beschikking. Alle kijkwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Opendeur in ons woonproject te Oudenburg op zondag 23 november

23 november 2014 tot 23 november 2014

Bezoek het woonproject WestKerke in Oudenburg tijdens de opendeur op zondag 23 november! Kom langs, maak er kennis met de nieuwste generatie energievriendelijke woningen en stel er al je vragen aan onze projectadviseur. Maak ook kennis met ons nieuwste woonproject in Oudenburg, voor alle informatie hierover kunt u ook terecht tijdens onze opendeur in Westkerke. 

Waar: Vervlotenweg-Cyriel Astaesstraat, 8460 Oudenburg-Westkerke
Wanneer: 10u-12u 

Lees meer

Powershare energiesessies op 27 november

27 november 2014 tot 27 november 2014

Wil je graag een zicht krijgen op de grootste energievreters in huis? Wie is voor jou de goedkoopste leverancier? Welke tips leveren nu de meeste besparing op? 

Lees meer