Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 8 kijkwoningen en 3 kijkappartementen ter beschikking. Alle kijkwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Opendeurdag in ons kijkappartement te Westende op 28 december

28 december 2014 tot 28 december 2014

Bostoen wenst je alvast een prettige kerst!

Aan de kust tijdens de kerstvakantie en op zoek naar een interessante investering? Dan ben je op zondagvoormiddag 28 december hartelijk welkom in ons kijkappartement in Westende. Maak er kennis met de energievriendelijke appartementen van de Residentie Lotus. Onze projectadviseur helpt je er graag verder met de zoektocht naar je ideale nieuwe thuis. 

Heb je vragen over onze energievriendelijke en passieve woningen? Geen probleem, ook tijdens de opendeurdagen in ons kijkappartement ben je met alle vragen welkom. 

Waar: Essex Scottischlaan 83, 8434 Westende
Wanneer: 10u-12u 

Lees meer

Opendeurdag in ons kijkappartement te Westende op 4 januari

4 januari 2015 tot 4 januari 2015

Bostoen wenst je alvast een prettig nieuwjaar!

Aan de kust tijdens de kerstvakantie en op zoek naar een interessante investering? Dan ben je op zondagvoormiddag 4 januari hartelijk welkom in ons kijkappartement in Westende. Maak er kennis met de energievriendelijke appartementen van de Residentie Lotus. Onze projectadviseur helpt je er graag verder met de zoektocht naar je ideale nieuwe thuis. 

Heb je vragen over onze energievriendelijke en passieve woningen? Geen probleem, ook tijdens de opendeurdagen in ons kijkappartement ben je met alle vragen welkom. 

Waar: Essex Scottischlaan 83, 8434 Westende
Wanneer: 10u-12u 

Lees meer

Bostoen op Bouw&Reno

10 januari 2015 tot 18 januari 2015

Van 10 tot 18 januari kan je Bostoen bezoeken op Bouw&Reno in Antwerpen. Kom langs op onze stand 2134 en ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig en betaalbaar bouwen met Bostoen.  Vraag hier je gratis kaarten aan!

Lees meer