Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 8 kijkwoningen en 3 kijkappartementen ter beschikking. Alle kijkwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Opendeurdag in onze kijkwoning in Niel op 31 januari

31 januari 2015 tot 31 januari 2015

We stellen je zaterdag 31 januari graag onze gloednieuwe kijkwoning in het woonproject De Parel in Niel voor. Helemaal bemeubeld, geschilderd en ingericht zoals jouw nieuwbouwwoning er kan uitzien! Kom je onderdompelen in passief en overtuig jezelf van passief en energievriendelijk wonen. 

Meer info op 09 216 16 16 of projecten@bostoen.be.

Waar: Matenstraat 183, Niel
Wanneer: 10u - 13u

Lees meer

Bostoen op Bouwbeurs Roeselare

7 februari 2015 tot 15 februari 2015

Van 7 tot 15 februari kan je Bostoen bezoeken op Bouwbeurs Roeselare. Kom langs op onze stand 787, je kan er terecht voor al jouw vragen over passief en energievriendelijk wonen. Wij helpen jou graag verder in de zoektocht naar de ideale thuis!

Lees meer

Batibouw 2015

26 februari 2015 tot 8 maart 2015

Kom Bostoen bezoeken tijdens Batibouw 2015 van donderdag 26 februari tot en met zondag 8 maart 2015 in hal 8 op stand 8228. Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een woning op maat, een nieuwbouwappartement of van plan bent om te verbouwen... Je kan er terecht voor al jouw vragen rond energievriendelijk en passief bouwen.

Lees meer