Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 8 kijkwoningen en 2 appartementen ter beschikking. Zes daarvan zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Opendeurdag in onze kijkwoning te Roeselare op 24 augustus

24 augustus 2014

Kom langs op zondag 24 augustus in onze kijkwoning te Roeselare en kom alles te weten over een energievriendelijke woning of passiefhuis van Bostoen! Onze projectavdiseur helpt je graag verder en geeft een antwoord op al je vragen. De kijkwoning is geopend van 14u tot 17u. 

Waar: Odiel Defraeyestraat 15, 8800 Roeselare
Wanneer: 14u tot 17u 

Lees meer

Opendeurdag in het woonproject Smeyershof te Harelbeke op 31 augustus

31 augustus 2014

In dit woonproject  ‘Smeyershof ‘ langs de Deerlijksesteenweg, net buiten het centrum van Harelbeke kan u genieten van alle voordelen van de stad.

Maak er kennis met onze energievriendelijke instapklare woningen op loten 10, 11, 12! Onze projectadviseur staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen op zoek te gaan naar jouw ideale nieuwe thuis.

 

Waar: Deerlijksesteenweg 131-135, Harelbeke
Wanneer: zondag 31 augustus van 14u00 tot 17u00

Lees meer