Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 10 kijkwoningen en 2 appartementen ter beschikking. Zes daarvan zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Beleefdag in Eeklo en Wondelgem op 19 april

19 april 2014

Kom op zaterdag 19 april tussen 14u en 17u naar ons project in Eeklo en Wondelgem.
 
Ontdek uitgebreid onze kijkwoning en instapklare woning. Laat je kapoenen zoeken naar overheerlijke paaseitjes en profiteer van onze lentecondities!

Lees meer

Opendeurdag in onze kijkwoning in Ooigem op 27 april

27 april 2014

Deze nieuwe kijkwoning in Ooigem is nu te koop! Je kan deze woning bezichtigen op zondag 27 april. Dompel je onder in energievriendelijk en passief wonen en ontdek er alle voordelen van deze woning.

Waar: Beukenlaan 130, Ooigem
Wanneer: 14u - 17u

Lees meer

Opendeurdag in onze kijkwoning in Lochristi op 27 april

27 april 2014

Eerst zien, dan geloven? Beleef het verhoogde leefcomfort persoonlijk in onze kijkwoning.
Zondag 27 april beantwoordt onze projectadviseur al je vragen over passief en energievriendelijk bouwen op maat. 

Waar: Sparrenlaan 1, Lochristi
Wanneer: 14u - 17u

Lees meer