Kijkwoningen

Wil je inspiratie opdoen voor je toekomstig huis of appartement? Het verhoogde leefcomfort ervaren van energiezuinig of helemaal passief wonen? Of al overtuigd en je wil kennis maken met je nieuwe thuis? De beste manier om het allemaal écht te beleven, is langs te komen in een van onze kijkwoningen. Tijdens een opendeurmoment bijvoorbeeld.
 

Kijkwoningen in je buurt

Om een kijkwoning van Bostoen te bezoeken, moet je nooit ver gaan: op heel wat plaatsen in Vlaanderen stellen we onze deuren open voor publiek. Ondertussen hebben we al 8 kijkwoningen en 3 kijkappartementen ter beschikking. Alle kijkwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste passieftechnologie. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en onze adviseurs staan je graag te woord voor al je vragen over energiezuinig bouwen. Past het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Geen probleem. Maak een afspraak met één van onze adviseurs in een kijkwoning naar keuze, op een moment dat jou beter uitkomt. 
 

In een kijkwoning overnachten?

Wil je wel eens wakker worden in een huis waar je niet of amper moet stoken? Dankzij onze unieke bed & breakfast-formule kan je met het hele gezin de nacht doorbrengen in onze kijkwoning in Lochristi. Je krijgt er nog een lekker ontbijt bovenop.
 
Kom, zie, voel en ervaar de vele voordelen van energiezuinig wonen!

Kijkwoningen

Bostoen bouwt woonprojecten in Vlaanderen zowel aan zee als in het binnenland. Om je kennis te laten maken met passief en energievriendelijk wonen stellen we maar liefst 8 kijkwoningen verspreid in Vlaanderen iedere week voor je open. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Kijkappartementen

Bostoen bouwt stijlvolle appartementen verspreid over Vlaanderen binnen elk budget. Maak in ons kijkappartement kennis met het comfort van wonen en leven in een appartement van Bostoen. Check onze agenda voor de komende opendeurdagen.

Eerstvolgende kijkmomenten (vrije toegang)

Ecobouwers Opendeur

1 november 2014 tot 11 november 2014

Je hebt bouwplannen? Wie kan je dan beter inspireren dan de eigenaar van een energiezuinige woning! Dankzij Ecobouwers Opendeur kan je in de weekends van 1 en 2 november en van 8 tot 11 november weer een hele reeks energievriendelijke en duurzame woningen bezoeken.

Lees meer

Bostoen op BouwXpo Kortrijk

8 november 2014 tot 11 november 2014

Van 8 tot 11 november kan je Bostoen bezoeken op de BouwXpo Kortrijk. Kom langs op onze stand 141 en ontdek er alle mogelijkheden over energiezuinig (ver)bouwen met Bostoen! 

Lees meer

Opendeurdag in onze kijkwoning te Roeselare op 16 november

16 november 2014 tot 16 november 2014

Kom langs op zondag 16 november in onze kijkwoning te Roeselare en kom alles te weten over een energievriendelijke woning of passiefhuis van Bostoen! Onze projectavdiseur helpt je graag verder en geeft een antwoord op al je vragen. De kijkwoning is geopend van 14u tot 17u. 

Waar: Odiel Defraeyestraat 15, 8800 Roeselare
Wanneer: 14u tot 17u 

Lees meer