Rijvisschehof Appartement

Rijvisschehof Appartement

Rijvisschestraat

  • 4 residenties in een groene oase
  • Exclusief wonen in ‘t groen
  • Lichtrijk en luxueus wonen
  • 1 of meerdere ruime terrassen
  • Hoogwaardige, gepersonaliseerde afwerking
  • Divers woonaanbod 

4 residenties met unieke appartementen in een groene oase

In Zwijnaarde vind je het prachtige woonproject RijvisscheHof. De unieke nieuwbouwappartementen maken deel uit van 4 residenties met minimalistische architectuur waar lichtrijk en luxueus wonen centraal staan. Deze bevinden zich midden in een groene oase waar het bijzonder aangenaam vertoeven is.

Lichtrijke wooneenheden vervaardigd met hoogwaardige materialen

De exclusieve sleutel-op-de-deur appartementen beschikken over een ruime inkomhal waarlangs je iedere ruimte kan bereiken, zoals het gastentoilet, een praktische berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken. Je hebt de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers en de wooneenheden bevatten minstens één of meerdere ruime terrassen. Zo geniet je optimaal van het buitengewone zicht op de omliggende natuur. Onder het mom van “less is more” wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen en grote glaspartijen.

Praktische en groene ligging

Het nieuwbouwproject RijvisscheHof is gelegen in een rustige, groene buurt, maar is ook gemakkelijk bereikbaar. Je wagen kan veilig terecht in de onder- of bovengrondse privéparking en via de gloednieuwe fietsostrade is het heerlijk fietsen naar Gent Centrum, Deinze of Kortrijk. Ten slotte vind je in de omgeving van dit woonproject talrijke wandelroutes in de natuur.

Meer weten over RijvisscheHof?

Interesse in dit nieuwbouwproject? Onze bouwadviseur Tim helpt je graag verder!

* De prijs is exclusief de mee aan te kopen staanplaatsen en berging.

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur