Residentie Clavis Appartement

Residentie Clavis Appartement

Brouwerijstraat

  • Uitgebreid aanbod van verschillende types
  • Zeer ruime terrassen
  • Rustige buurt nabij het stadscentrum

Mis onze keukenactie niet!

Bij aankoop van een nieuwbouwappartement in Residentie Clavis ontvang je een waardebon* voor GRATIS keukentoestellen. Contacteer onze bouwadviseur Simon voor meer informatie.

*Het bedrag van de waardebon gaat van € 2.000 tot € 3.000 excl. btw en is afhankelijk van het keukenbudget voorzien in het lastenboek. Deze actie is geldig van 20/08/2022 tot en met 31/10/2022.

 

Reeds 80% verkocht!

Kies jouw nieuwe thuis uit ons uitgebreide aanbod van appartementen in het bruisende Aalst. Er is hier voor ieder wat wils. Gaande van lekker gek doen tijdens Aalst carnaval tot rustig genieten in een gezellig restaurant. Ook de natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen in het erkende natuurgebied Hogedonk.

In onze residentie Clavis kan je kiezen uit verschillende moderne sleutel-op-de-deur nieuwbouwappartementen. Alle gebouwen zijn voorzien van een aparte ingang. De grote troeven van residentie Clavis zijn: ruime terrassen, verschillende praktische indelingen, de prachtige moderne architectuur en een ideale uitvalsbasis voor pendelaars richting Brussel. Bovendien ligt deze residentie in een rustige buurt met weinig passage.

Ontdek meer over Residentie Clavis

Interesse in dit nieuwbouwproject? Neem contact op met onze bouwadviseur Simon voor meer informatie of plan een persoonlijke afspraak in om één van onze kijkappartementen in Aalst te bezichtigen.

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur