Wat is sleutel-op-de-deur?

Clé sur la porte

Sleutel-op-de-deur

Wat is sleutel-op-de-deur bouwen bij Bostoen?

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent bij Bostoen zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Wij nemen het hele bouwproces op ons, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en oplevering.

Sleutel-op-de-deur biedt jou een aantal grote voordelen

  • Volledige zorgeloze begeleiding. Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar verschillende aannemers. Je wordt volledig begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en tijdens de bouw op de hoogte gehouden dankzij het nauwe contact met de werfleider. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.
  • Geen verrassingen. De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.
  • Budgetvriendelijk. Doordat we jaarlijks 200 woningen opleveren kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers.
  • Meer dan 45 jaar ervaring. Doordat je kiest voor Bostoen kan je rekenen op meer dan 45 jaar ervaring en dat vertaalt zich in kwaliteit. Wij staan garant voor ervaren vakmannen, je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou

Alles is mogelijk. Wil je instappen in de funderingsfase of kies je liever voor een instapklare afgewerkte woning? Geen probleem!

Je kan al eens proeven van onze manier van bouwen door langs te gaan in één van onze kijkwoningen en kijkappartementen. Je maakt er kennis met onze afwerking en kan de vele voordelen ontdekken van energievriendelijk bouwen.

We bieden je een ruim aanbod. Neem een kijkje en ontdek je nieuwe thuis.

Sleutel-op-de-deur woning
Sleutel-op-de-deur woning
Sleutel-op-de-deur woning

Thuiskomen da’s Bostoen!