Harelbeke App0 1 04 Small

Over bostoen group

slice3

Ons verhaal

Bij Bostoen en Jumatt bouwen we niet zomaar huizen, wij creëren jouw thuis. Dat ene nest waar je volledig jezelf kan zijn. Van begin tot eind voor jou gerealiseerd, telkens met respect voor mens en milieu. Thuiskomen, da’s bostoen.

Lees ons verhaal

Wat is sleutel-op-de-deur bouwen?

Sleutel-op-de-deur betekent bij Bostoen en Jumatt zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Wij nemen het hele bouwproces op ons.

Waarom kiezen voor Bostoen Group?

Voor onze woonprojecten kiezen, jouw bouwontwerp realiseren of in onze appartementen stappen. Bij Bostoen en Jumatt bouwen we niet zomaar huizen, wij realiseren jouw thuis. En dat doen we via onze 7 engagementen.

Ontdek onze 7 engagementen

Vacatures

Wonen, bouwen, samenwerken en met goesting komen werken, dat is thuiskomen bij Bostoen Group. We staan steeds open om nieuw talent in huis te halen. Kom jij straks hier ook thuis?

Bekijk de beschikbare vacatures

Getuigenissen van klanten

Niets waardevollers dan het eens uit de mond van onze klanten te horen. Wat vertellen onze klanten over "thuiskomen"? En hoe hebben zij de samenwerking met Bostoen ervaren? Lees hier enkele getuigenissen.

Bekijk onze klantenreferenties

Charter der Woningbouwers

Bostoen is een fier lid van het Charter der Woningbouwers. Dit Charter garandeert je dat je bouwt met een vakbekwame en betrouwbare onderneming die je een aantal voordelen en garanties biedt.

Meer info over het Charter