Klantenreis

Dit is thuiskomen…

Zo voelt thuiskomen bij bostoen

Iedereen verlangt naar een thuis waar nieuwe verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Een echte thuis van liefde, rust en geluk. En dat willen wij graag voor jou realiseren!

We vinden het belangrijk dat het bouwproces van jouw nieuwe thuis vlot en duidelijk verloopt. Bij iedere stap schenken we extra aandacht aan jouw noden en behoeften en willen we jou ontzorgen. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.

Thuiskomen bij bostoen en Jumatt… Da’s genieten

Ontdek je reis die je samen met ons maakt…

Stap 1 – Op zoek naar een nieuwe thuis

Ben je op zoek naar een nieuwe warme thuis? Misschien is je huidig energieverbruik te hoog, begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven of wil je genieten van een hoger wooncomfort. Kies voor nieuwbouw! Da’s energiezuinig en zorgeloos wonen.

Of het nu gaat om een nieuwe woning of nieuw appartement, het hele bostoen-team staat voor jou klaar om jouw nieuwe thuis te realiseren.


Stap 2 – Maak een afspraak met een bouwadviseur

Op welke locatie wil je graag wonen? Zoek je een huis of een appartement? Welk budget wil je spenderen? Onze bouwadviseur gaat graag samen met jou op zoek naar de ideale woning. Laat je inspireren in één van onze kijkwoningen of kijkappartementen, tijdens een opendeurdag of een persoonlijke afspraak. Onze bouwadviseur leidt je met enthousiasme rond en geeft je alle nodige informatie.

Samen vinden we zeker de woning van jouw dromen.

Stap 3 – Kies jouw afwerkingsmaterialen

Afhankelijk van de bouwfase waarin je koopt, kan je samen met onze interieurarchitecten de afwerkingsmaterialen van jouw nieuwe thuis kiezen. Zij adviseren je bij kleur- en materiaalkeuze zodat je jouw woning of appartement helemaal kan afwerken volgens jouw eigen stijl. Dit wordt jouw thuis!

Dankzij onze unieke award winnende Virtual Reality-tool krijg je al onmiddellijk een beeld van hoe de sfeer van de gekozen materialen aanvoelt. Bekijk het resultaat op een beeldscherm of beleef het alsof je middenin de ruimte staat met een VR-bril.

Stap 4 – Volg het bouwproces op

Onze werfleiders begeleiden en ontzorgen je doorheen het hele bouwproces. Zij zorgen ervoor dat de bouw van jouw woning of appartement vlot en correct verloopt. Van aan de start van de werken, gedurende de ruwbouw en afwerking tot aan de uiteindelijke oplevering is de werfleider jouw contactpersoon.

Om de communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, kan je het hele bouwproces online opvolgen via de Klantenzone. Daar sta je ook onmiddellijk in contact met de juiste persoon.

Stap 5 – Kom tevreden thuis

De woning wordt opgeleverd en is nu helemaal klaar voor jou. De werfleider bezorgt je de sleutel, alle nodige informatie en een leuke attentie om deze mijlpaal te vieren.

Nog een likje verf hier en daar, de meubels verhuizen, jouw persoonlijke touch toevoegen en je bent klaar voor een frisse start in jouw nieuwe woning of appartement.

Welkom thuis!

Bekijk ons nieuwbouwaanbod

Contacteer ons