Kies jouw binnenafwerking dankzij Virtual Reality

22/02/2018

Weg met twijfel, welkom Virtual Reality! Bij de binnenafwerking van een huis of appartement komt vaak veel kijken. Het is de bepalende factor voor het ‘thuiskomen’ gevoel. Klopt het plaatje? Dan voel je je ‘thuis’.

Doordat de binnenafwerking zo een grote rol speelt, levert dit vaak stress met zich mee. Je staat voor zoveel dilemma’s: tegels kiezen, kleuren combineren en zo veel meer. Soms zijn de binnenwerken reeds gestart voordat er een aankoop is gedaan, maar dan nog blijft de vraag: hoe zal de woning er binnenkort uitzien?

Beeld je nu eens in dat je op voorhand al kan zien hoe alles er ongeveer gaat uitzien.  Zonder dat er iets geplaatst of gekocht is. Weg onzekerheid over de juiste beslissing! Dat is sinds kort mogelijk bij Bostoen. Door gebruik te maken van VR-reality proberen ze al die onzekerheid voorafgaand aan een aankoop weg te werken. 

Bostoen heeft dit nieuw element geïntegreerd dat klanten de mogelijkheid geeft om vooraf aan een aankoop reeds een duidelijk beeld te krijgen van wat er komen zal.  Je droomwoning of droomappartement krijgt vorm, wat voor een verhoogd ‘thuiskomen’ gevoel zorgt. Veel klanten die bouwen en keuzes maken over de binnenafwerking, wagen toch vaak een sprong in het diepe. Anderzijds kiezen sommigen voor een huis of appartement dat al afgewerkt is ‘op papier’, wat ook twijfel kan opleveren.

In plaats van te wachten tot de oplevering, weet je op voorhand hoe alles er gaat uitzien. Dat geeft gemoedsrust, minder stress, een betere samenwerking en dus een hogere klantentevredenheid.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

  1. Je wordt ontvangen in een kijkwoning of speciaal ingerichte ‘customer corner’ waar een VR installatie opgesteld is.
  2. Je configureert of bekijkt met een interieurspecialist of bouwadviseur van Bostoen het gehele interieur en hij maakt aanpassingen voor jou waar mogelijk.
  3. Vervolgens krijg je een ‘game controller’ en maak je je eerste virtuele wandeling door de woning waarbij alles wordt afgebeeld op een groot scherm en het gehele gezin kan meevolgen.
  4. Als kers op de taart kan je met een VR bril zelf doorheen de woning navigeren en krijg je onmiddellijk een ruimtelijk inzicht. Je kan de woning ervaren op alle mogelijke manieren: dag, nacht, lichten aan, lichten uit, met sfeerverlichting en meer.

Voordeel bij deze ervaring is dat je het totaalbeeld eens ziet. Het uiteindelijke doel is om die bril op te zetten en in een virtueel huis te staan dat aanvoelt als ‘thuis’. Het is een ware belevenis!

Naast het feit dat je het totaalbeeld volledig virtueel kan beleven, is er ook mogelijkheid om rond te lopen in de kijkwoning. Je kan dan een specifieke tegel of allerlei andere staaltjes bekijken en voelen. Op die manier verlies je veel minder tijd aangezien je niet van showroom tot showroom moet rondrijden.

Nu is het aan jou

De VR-reality beleving is geheel uniek in de bouwsector! Hiermee onderscheidt Bostoen zich van de rest. Ze streven er dan ook naar om continu te innoveren en de gehele klantenbeleving te verbeteren. Er wordt doelbewust afgestapt van de meer traditionele aanpak en meer gefocust op de gehele beleving oftewel ‘customer experience’ van de klant.

Deze goede klantenervaring wordt ook in een vernieuwde website doorgetrokken waar je snel nieuwbouw, appartementen of bouwgronden terugvindt. De gehele navigatie werd herzien en verbeterd alsook de look & feel. Daarnaast probeert men zo transparant mogelijk informatie aan te bieden. Plannen zijn digitaal beschikbaar zodat klanten goed geïnformeerd zijn alvorens over te gaan tot aankoop.

​Bezoek ons op Batibouw

Een ware trekpleister voor velen, die willen bouwen of een nieuwe woning willen kopen, is Batibouw. Ook Bostoen is terug te vinden op Batibouw in hal 8 op stand 8214. Ontdek er de Batibouw-actie.

Maar misschien wil  jij direct een warme thuis ontdekken of ben je al bezig met het creëren van een interieur naar jouw smaak? Op 25 februari en ook 11 maart kan je in Bostoen kijkwoningen- en appartementen langskomen tijdens de opendeurdagen . Wie weet kunnen we jou een stapje dichter brengen bij het creëren van jouw thuis, want thuiskomen, da’s Bostoen.

Vind een kijkwoning of kijkappartement in jouw buurt >

Of ontdek het nieuwbouwaanbod in jouw regio >