Niet te missen: instapklare appartementen aan nieuwe uitzonderlijke voorwaarden!*

In de kijker
12.02.2024  -  31.03.2024

Ontdek het comfort van instapklaar
Nu met nieuwe verlaagde prijs!*

Op zoek naar een instapklaar appartement waar je meteen kan thuiskomen? Geniet nu een verlaagde prijs* op een selectie van onze instapklare woonprojecten. Wees er wel snel bij, want de nieuwe voorwaarden gelden slechts tot en met 31 maart!

*Aanbod onder voorwaarden, toegekend op een selectie van woonprojecten. Geldig van maandag 12/02 t.e.m. zondag 31/03/2024.

Residentie Arcelar in Aartselaar
Nog twee instapklare appartementen te koop

Residentie Yde in Lombardsijde
Laatste instapklaar appartement te koop

Residentie Posseidon in Ieper
Laatste instapklaar appartement te koop

Residentie Camiel in Rumbeke
Nog vier instapklare appartementen te koop

De voordelen van een instapklaar appartement

  • Zoals het woord zelf zegt, kan je het pand meteen intrekken. Alles is aanwezig: de keuken, badkamer, vloeren, deuren … Je kan dus direct van start gaan met de inrichting van je nieuwe thuis!
  • De waarde bij doorverkoop van een instapklaar appartement is vaak hoger, net als de verhuurprijs. In onze drukke samenleving geven namelijk steeds meer mensen de voorkeur aan een direct bewoonbaar pand.
  • Als je voor een Bostoen appartement kiest, geniet je ook van de voordelen van nieuwbouw. We hechten veel belang aan duurzaamheid en vakmanschap en dankzij verschillende energiezuinige technieken voldoet het pand aan de strenge energienormen. Dit betekent een kostenbesparing op korte en lange termijn.