Laat je inspireren tijdens onze sfeerdagen

In de kijker
15.03.2024  -  10.04.2024
Sfeerdagen bij Bostoen

Benieuwd naar wat onze sfeerdagen
te onthullen hebben?

Kreeg je de Bostoen toewijding al mee? Tijdens onze inspiratiedagen bieden we de unieke gelegenheid om de sfeer van onze woningen en appartementen te ervaren. Ontdek wat het betekent om in een nieuwbouwwoning van Bostoen te wonen, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Wat mag je verwachten van onze inspiratiedagen?

Als pionier in passiefwoningbouw passen we nieuwe energiezuinige technologieën en bouwmethoden toe die onze woningen en appartementen milieuvriendelijker en efficiënter maken. Maak tijdens je bezoek kennis met onze lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, 3-voudige beglazing, zonnepanelen, etc.

Ervaar de praktische inrichting van onze woningen en appartementen. Ontdek de lichtrijke leefruimtes met grote raampartijen, moderne keuken en comfortabele badkamer. Er wordt ook steeds rekening gehouden met een autostaanplaats, garage of carport, en een tuin of terras.

Meer nog, dit is een sleutel-op-de deurconcept. Je wordt volledig ontzorgd en hoeft alleen uit te kijken naar de dag waarop je naar je nieuwe huis kan verhuizen. Tijdens het volledige traject houden we je nauwgezet op de hoogte.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in!

Bostoen Nieuwbouwwoning Kijkwoning Astene BegijnHof Living