Katrien: "In 2012 verhuisden we van het centrum van de stad naar hier, Oostende. We dachten eerst niet aan een nieuwbouw. Maar bestaande woningen die helemaal in orde waren, bleken onbetaalbaar."

Glenn: "Tot onze grote verbazing paste dit passiefhuis wel in ons budget. De ruwbouw stond er, de afwerking konden we nog vrij kiezen. Zo kwam er geen tweede badkamer, maar een grote dressing."

Katrien: "In ons appartement was het altijd koud. Nu genieten we van driedubbel glas, vloerverwarming en heel veel licht en ruimte. Een droom."

Glenn: "De ligging is ideaal. Niet afgelegen in de polders, maar wel rustig. Met de fiets zijn we op twee minuten aan zee en op tien minuten midden in Oostende. Beau gaat hier vlakbij naar school. Later kan ze naar het jeugdhuis en de sporthal achter de hoek. Wat kunnen we ons nog meer wensen?"