Het stappenplan voor Bouwen op Maat

Een stappenplan voor een vlekkeloos traject

In 7 stappen maken we mogelijk wat onmogelijk lijkt

We creëren jouw huis, jouw bouwproject volgens jouw wensen en dromen en leiden dankzij ons eigen bouwteam de planning, coördinatie en constructie van A tot Z in goede banen.

Samen gaan we voor een vlekkeloos traject in 7 stappen en de ultieme realisatie van jouw bouwdroom.

Stappenplan bouwen op maat

1. Eerste kennismaking

We bundelen alle info over je project (stedenbouwkundige voorschriften, plannen,…) en luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen.

2. Schets en raming

We brengen samen jouw ideeën in kaart aan de hand van een schets en bezorgen je vervolgens een eerste calculatie van je bouwproject.

3. Studie overeenkomst

Samen met de architect maken we een behoeftestudie op, leveren we een voorontwerp op maat af en voeren we de technische studies uit. De calculatie wordt aangepast in functie van voorontwerp en vervolgens aan het definitieve bouwplan.

4. Contract

Na goedkeuring van het definitieve bouwplan in de studie overeenkomst, leggen we alles vast in een aannemingsovereenkomst conform de Wet Breyne. Deze werkwijze garandeert jou vaste uitvoeringstermijnen en betaling in schijven naargelang de vordering van de werken.

5. Uitvoering

Onze ervaren vakmannen gaan van start met de bouw van jouw nieuwe huis of bouwproject. Tijdens de uitvoering brengen we jou met regelmaat op de hoogte van de vordering van de werken en dit dankzij onze online klantenzone. Je staat in nauw contact met jouw vaste werfleider.

6. Oplevering

De werken zijn afgerond. Tijd om te genieten!

7. Service garanties

Bostoen staat steeds voor je klaar, ook na oplevering van jouw bouwdroom.

Meer informatie over Bouwen op Maat?