Bolderik

Klaproosstraat, Scheldewindeke

  • Keuze uit halfopen en gesloten bebouwingen

  • Woningen met 3 of 4 slaapkamers

  • Aangename leefruimte met open keuken

  • Lichtrijk wonen door grote raampartijen

  • Carport bij halfopen bebouwingen

  • Rustig wonen in een oase van groen

  • Vlotte verbinding met Gent en Geraardsbergen

  • Prachtige mountainbikeroutes in de buurt

De Bolderik is een mooie en opvallende wilde bloem die groeit op de akkers tussen het graan. Vandaar ook de naam van dit fijne woonproject in de Klaproosstraat, dat zich onderscheidt door zijn stijlvolle charme. Bolderik is smaakvol geïntegreerd in de groene omgeving van Scheldewindeke.

Keukenactie: geniet een extra keukenbudget t.w.v. 2.500 euro (incl. BTW)*

Wil je graag thuiskomen in Bolderik? Profiteer nu van onze heerlijke keukenactie! Bij aankoop van een woning in dit woonproject geniet je een extra keukenbudget ter waarde van 2.500 euro (incl. BTW)*. Contacteer onze bouwadviseur Simon voor meer informatie.

* Aanbod is geldig van 10/02/2023 tot en met 31/03/2023 en is van toepassing op alle Bostoen woningen en appartementen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.

Lichtrijke woningen met drie of vier slaapkamers

Bolderik bestaat uit zowel halfopen als gesloten bebouwingen. De nieuwbouwwoningen beschikken over een comfortabele leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken en je hebt de keuze tussen drie of vier slaapkamers. Ieder huis telt één of twee bergingen en voor wie een halfopen bebouwing kiest, is ook een carport voorzien.

De grote raampartijen geven vrij spel aan het licht en het groen van de natuurlijke omgeving. Kortom, het is aangenaam vertoeven in een Bolderik woning.

Stijlvol wonen in een oase van groen en rust

Scheldewindeke is een deelgemeente van Oosterzele, gelegen tussen Oudenaarde, Zottegem en Wetteren. Er zijn gezellige eethuisjes en cafeetjes, maar ook bezienswaardigheden en leuke plekken om te ontdekken. Wie gek is op wielrennen, is vast vertrouwd met de Omloop Het Nieuwsblad en de befaamde Lange Munt in Scheldewindeke, een geweldige kasseistrook die de wielrenners er moeten trotseren.

Via het station heb je een vlotte verbinding met Gent en Geraardsbergen en het project ligt op fietsafstand van Oosterzele centrum.

Interesse in dit woonproject?

Kom jij graag thuis in één van deze sleutel-op-de-deur woningen? Neem contact op met onze bouwadviseur Simon voor meer informatie of plan een persoonlijke afspraak om onze kijkwoning in Scheldewindeke te bezichtigen.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

In de buurt
Woningen

Lot Type Opp. Opp. terrein Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
002 Woning 175m2 175m2 4 Verkocht
003 Woning 136m2 567m2 3 Verkocht
006 Woning 136m2 259m2 3 Verkocht
007 Woning 187m2 458m2 3
008 Woning 187m2 170m2 4 Verkocht
010 Woning 181m2 192m2 4 Verkocht
012 Woning 180m2 221m2 4
013 Woning 136m2 130m2 3
014 Woning 180m2 209m2 4
015 Woning 136m2 216m2 3
016 Woning 136m2 173m2 3
017 Woning 136m2 125m2 3
018 Woning 180m2 146m2 4 Verkocht
019 Woning 135m2 166m2 3 Gereserveerd
020 Woning 184m2 389m2 4
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Ik ontvang graag meer informatie

Lot 002

9860

Woning

4 slaapkamers

175m2 grondoppervlakte

175m2 woonoppervlakte

175m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Deze prachtige nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte, een toilet en de eerste verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, een eventueel speelhoekje, een eetplaats en een open keuken. Langs de keuken vinden we een praktische berging. Op de eerste verdieping vinden we een technische berging, drie slaapkamers, een toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Via de trap in de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar er zich nog een ruime slaapkamer en een berging bevinden. 

Kom je graag thuis in deze prachtige sleutel op de deurwoning in deze mooie groene omgeving? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Lot 003

9860

Woning

3 slaapkamers

567m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

567m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Deze leuke nieuwbouwwoning in het groene Scheldewindeke bestaat uit een zeer ruime inkomhal waar voldoende plaats is voor een mooie vestiaire. Via de inkomhal kan je naar de eerste verdieping, een toilet en de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, een eetplaats en een open keuken. Naast de keuken vinden we nog een praktische berging. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een technische berging, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en douche. 

Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Lot 006

9860

Woning

3 slaapkamers

259m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

259m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Deze leuke nieuwbouwwoning in Scheldewindeke bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte, een toilet en de verdieping kan. De leefruimte kan je indelen in een open keuken, eetplaats zithoek en eventueel een speel- of bureau hoekje. Naast de keuken vinden we een praktische berging. Op de verdieping vinden we drie slaapkamers, een technische berging, een toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Koop deze leuke sleutel op de deur woning en kom thuis in deze prachtige natuurbuurt! 

Interesse? Contacteer ons, wij helpen je graag verder.

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Lot 007

9860

Woning

3 slaapkamers

instapklaar

458m2 grondoppervlakte

187m2 woonoppervlakte

458m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Deze ruime nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de de eerste verdieping, een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek, een eetplaats, een open keuken en een ruimte voor een speelhoek of bureautje. Langs de keuken vinden we een praktische berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime berging, een apart toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Langs de trap in de nachthal kan je naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping vinden we een vierde slaapkamer en een technische berging.
Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Bereken uw investering

Lot 008

9860

Woning

4 slaapkamers

170m2 grondoppervlakte

187m2 woonoppervlakte

170m2 oppervlakte terrein

icoon halfopen bebouwing Halfopen bebouwing

Deze prachtige nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de eerste verdieping, een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, een eetplaats en een open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een berging, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Langs de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar we nog een ruime slaapkamer en een technische berging vinden. 

Kom je graag thuis in deze prachtige sleutel op de deur woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Lot 010

9860

Woning

4 slaapkamers

192m2 grondoppervlakte

181m2 woonoppervlakte

192m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Deze leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de eerste verdieping, een toilet en de leefruimte kan. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek, een eetplaats, een open keuken en een berging waar ook je wasmachine en droogkast kunnen staan. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een technische berging, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en douche. Langs de trap op de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar je nog een ruime slaapkamer en een technische berging kan vinden. De ideale woning voor jouw gezin. 

Kom je graag thuis in deze sleutel op de deur woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Bostoen Nieuwbouwwoning Scheldewindeke Bolderik

Lot 012

9860

Woning

4 slaapkamers

221m2 grondoppervlakte

180m2 woonoppervlakte

221m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet. Via de trap op het eerste verdiep kan je naar het tweede verdiep waar zich nog een slaapkamer en berging bevindt.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 013

9860

Woning

3 slaapkamers

130m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

130m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de linkerzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet. Aan de linkerzijde van de berging zijn 2 slaapkamers.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 014

9860

Woning

4 slaapkamers

209m2 grondoppervlakte

180m2 woonoppervlakte

209m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet. Via de trap op het eerste verdiep kan je naar het tweede verdiep waar zich nog een slaapkamer en berging bevindt.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 015

9860

Woning

3 slaapkamers

216m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

216m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de linkerzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de linkerzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de rechterzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 016

9860

Woning

3 slaapkamers

173m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

173m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 017

9860

Woning

3 slaapkamers

125m2 grondoppervlakte

136m2 woonoppervlakte

125m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de linkerzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de linkerzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de rechterzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 018

9860

Woning

4 slaapkamers

146m2 grondoppervlakte

180m2 woonoppervlakte

146m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet. Via de trap op het eerste verdiep kan je naar het tweede verdiep waar zich nog een slaapkamer en berging bevindt.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 019

9860

Woning

3 slaapkamers

166m2 grondoppervlakte

135m2 woonoppervlakte

166m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de rechterzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de rechterzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de linkerzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

Lot 020

9860

Woning

4 slaapkamers

389m2 grondoppervlakte

184m2 woonoppervlakte

389m2 oppervlakte terrein

icoon gesloten bebouwing Gesloten bebouwing

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal die voorzien is van een trap naar het eerste verdiep en een toilet. Langs de deur aan de linkerzijde kom je binnen in de leefruimte die voorzien is van een living, een eethoek en een keuken. Naast de keuken ligt een berging die zich onder de trap bevindt. Als je bovenkomt op het eerste verdiep bevindt zich tegenover de trap een berging. Aan de linkerzijde van de berging zijn 2 slaapkamers. Aan de rechterzijde van de berging is een slaapkamer, badkamer en toilet. Via de trap op het eerste verdiep kan je naar het tweede verdiep waar zich nog een slaapkamer en berging bevindt.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!