Bolderik

Klaproosstraat

  • Halfopen en gesloten bebouwingen.
  • Prachtige mountainbike routes in de buurt.
  • Heerlijk genieten van de rust! 
Kom thuis in het groene, rustige Scheldewindeke. Deze Deelgemeente van Oosterzele is gelegen tussen Oudenaarde, Zottegem en Wetteren. Fan Van het wielrennen? Geen probleem je kan hier bijna jaarlijks gaan kijken naar de omloop het nieuwsblad. De renners moeten hier over de befaamde Lange Munt, een geweldige kasseistrook. Het project Bolderik bestaat uit verschillende type woningen en is omgeven door groen. Je kan hier in alle rust genieten van de natuur, zowel in de omgeving als in dit uniek project. Dankzij het station is er een vlotte verbinding richting Gent en Geraardsbergen.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
002 Woning 175m2 175m2 4 Gereserveerd
003 Woning 567m2 135.60m2 3
006 Woning 259m2 136.20m2 3 Gereserveerd
007 Woning 457m2 187.40m2 3
008 Woning 169m2 187.40m2 4
010 Woning 191m2 180.60m2 4
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 002

9860

Woning

4 slaapkamers

175m2 grondoppervlakte

175m2 woonoppervlakte

Deze prachtige nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte, een toilet en verdieping kan. De leefruimte bestaat uit een zithoek, eventueel speelhoekje, een eetplaats en de open keuken. langs de keuken vinden we een praktische berging. Op de eerste verdieping vinden we een technische berging, drie mooie slaapkamers, een toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Via de trap in de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar er zich nog een ruime slaapkamer en een ruime berging bevinden. Kom je graag thuis in deze prachtige sleutel op de deurwoning in deze mooie groene omgeving? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 003

9860

Woning

3 slaapkamers

567m2 grondoppervlakte

135.60m2 woonoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning in het groene Scheldewindeke bestaat uit een zeer ruime inkomhal waar voldoende plaats is voor een mooie vestiaire. Via de inkomhal kan je naar de verdieping, een toilet en de leefruimte. Deze laatste bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats en open keuken. Naast de keuken vinden we nog een zeer praktische berging. Op de verdieping vinden we de drie slaapkamers, een technische berging en een badkamer voorzien van ligbad en douche. Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 006

9860

Woning

3 slaapkamers

259m2 grondoppervlakte

136.20m2 woonoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning in Scheldewindeke bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de leefruimte, een toilet en de verdieping kan. De leefruimte kan je indelen in een open keuken, eetplaats zithoek en eventueel een speel- of bureau hoekje. Naast de keuken vinden we een praktische berging. Op de verdieping vinden we drie slaapkamers, een technische berging, een toilet en de badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Koop deze leuke sleutel op de deur woning en kom thuis in deze prachtige natuurbuurt! Interesse? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Lot 007

9860

Woning

3 slaapkamers

457m2 grondoppervlakte

187.40m2 woonoppervlakte

Deze ruime nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de de verdieping, een toilet en de leefruimte kan. Deze laatste bestaat uit een gezellige zithoek, eetplaats, open keuken en ruimte voor een speelhoek of bureautje. Langs de keuken vinden we een praktische berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers een ruime berging, een apart toilet en de badkamer voorzien van Ligbad en inloopdouche. Langs de trap in de nachthal kan je naar de tweede verdieping. Hier vinden we een vierde ruime slaapkamer en nog een ruime technische berging. Kom je graag thuis in deze leuke sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 008

9860

Woning

4 slaapkamers

169m2 grondoppervlakte

187.40m2 woonoppervlakte

Deze prachtige nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de verdieping, een toilet en de leefruimte kan. Deze laatste bestaat uit een zithoek, eetplaats en open keuken. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een berging, apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche. Langs de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar we nog een ruime slaapkamer en een technische berging vinden. Kom je graag thuis in deze prachtige sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Lot 010

9860

Woning

4 slaapkamers

191m2 grondoppervlakte

180.60m2 woonoppervlakte

Deze leuke nieuwbouwwoning bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de eerste verdieping, een toilet en de leefruimte kan. Deze laatste bestaat uit een knusse zithoek, een eetplaats, een open keuken en een berging waar ook je wasmachine en droogkast kunnen staan. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een berging, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en douche. Langs de trap op de nachthal kan je naar de tweede verdieping waar je nog een ruime slaapkamer en een technische berging kan vinden. De ideale woning voor jouw gezin. Kom je graag thuis in deze sleutel op de deur woning? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.