Ons verhaal

Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken? Als projectontwikkelaar en aannemersbedrijf bouwen we kwalitatieve en duurzame woonoplossingen met passie en respect voor mens en milieu. Of het nu een woning of een appartement is, iedereen verlangt naar die ene thuis waar het goed vertoeven is. Als ervaren en geëngageerde speler in de bouwmarkt zijn we vandaag de dag actief in nagenoeg alle Vlaamse provincies.

Al 50 jaar zijn passie en waardegedreven ondernemen de leidraad in ons bedrijf. Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen bovendien niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op energie en huisvesting.

Ook voor onze partners en medewerkers koesteren we een persoonlijke en professionele werksfeer. Duurzaamheid, respect, moed en no-nonsense staan centraal. We vormen een team van flexibel en gedreven medewerkers die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid opnemen voor de volgende generaties. Als groeiend en toekomstgericht bedrijf hechten we ook veel belang aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. We investeren dan ook maar al te graag in onze mensen via opleidingen en een persoonlijk groeitraject, zodat kennis en competenties voortdurend kunnen worden bijgeschaafd.

Francis Bostoen bouwt al sinds 1973 huizen voor iedereen. 50 jaar later keren we terug naar de essentie, mits één kleine nuance. We bouwen niet zomaar een huis, maar een echte thuis.