Highland Games teambuilding was een 'schot' in de roos

Bostoen
08.07.2022

Een teambuilding is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Het gaat om samenwerken, communiceren en elkaar vertrouwen. Op vrijdag 24 juni trotseerden we samen de Highland Games, een combinatie van traditionele proeven en uitdagingen met een authentiek Schots karakter.

Wat stond er tijdens de Highland Games op het programma?

’s Morgens verzamelden we aan de ingang van de Topsporthal in Gent en werd een lekker ontbijt voorzien. Daarna was het tijd om ons beste beentje voor te zetten en onze kuiten goed in te smeren. Tijdens de Highland Games waanden de collega’s zich in Schotse sferen en namen de kleurrijke clans het vol overgave op tegen elkaar, van bijlwerpen tot schapendrijven. Zelfs een stevige wolkbreuk kon de pret niet bederven!

‘s Middags trokken we met z’n allen naar Le Beach House om te lunchen. Na de lunch hervatten we de activiteiten en naar de avond toe vond de prijsuitreiking plaats.

Na de inspanning was het natuurlijk tijd voor ontspanning. Een overheerlijke barbecue was de ideale afsluiter van deze mooie dag. Kortom, onze teambuilding was een ‘schot’ in de roos!

Highland Games teambuilding Bostoen