Actie garages en staanplaatsen

Actie garages appartementen Bostoen

Wil je jouw wagen veilig parkeren of heb je extra opbergruimte nodig? Als eigenaar krijg je als eerste de mogelijkheid om een garage, garagebox en/of parkeerplaats te kopen aan een gunstige prijs. Ontdek onze units op volgende locaties:

Bostoen residentie Clavis Aalst nieuwbouwappartementen

Aalst – Zowel staanplaatsen als garageboxen te koop

Residentie Clavis ligt in een rustige wijk op fiets- en wandelafstand van centrum Aalst, het station en het OLV-ziekenhuis. De stad staat uiteraard bekend omwille van Aalst carnaval, maar je vindt er ook tal van gezellige cafeetjes en restaurants. De natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen in de talrijke fiets- en wandelroutes.

De Panne – Staanplaatsen te koop

De Panne is de meest zuidelijke badstad van ons land en beschikt over een breed strand dat omgeven is door natuurgebieden. In De Panne is het pittoreske Noord-Frankrijk nooit ver weg. Je kan in deze badstad veel meer doen dan enkel genieten van zon, zee en strand. Je kan rustig kuieren in de winkelstraat, roepen van plezier in het bekende Plopsaland, je uitleven op de verschillende wandel- en fietsroutes en zelfs strandzeilen.

We hebben nog garages en/of staanplaatsen te koop op volgende locaties:

Heb je interesse? Geef ons dan zeker vóór 15 november 2022 een seintje. Na deze datum krijgen andere kandidaat-kopers de mogelijkheid om de units, waarvoor geen compromis is afgesloten, aan te kopen.

*De mogelijkheid tot verkoop is ons wettelijk gegund niettegenstaande een eventueel vervreemdingsverbod dat zou zijn opgenomen in de statuten. Het betreffen immers telkens garages of boxen die als afzonderlijk gekadastreerde kavels in de basisakte zijn omschreven. De syndicus werd hiervan reeds op de hoogte gesteld.

Garage of parkeerplaats kopen?