Graag een eigen garage of parkeerplaats?

Wil je jouw wagen veilig parkeren of heb je extra opbergruimte nodig? Koop nu een garage, garagebox en/of parkeerplaats aan een gunstige prijs bij Bostoen. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij onze bouwadviseur van het desbetreffende project. Ontdek onze units op volgende locaties:

Garageboxen en staanplaatsen te koop
Residentie Clavis in Aalst

Residentie Clavis ligt in een rustige wijk op fiets- en wandelafstand van centrum Aalst, het station en het OLV-ziekenhuis. De ideale locatie om je wagen veilig en praktisch kwijt te kunnen.

Staanplaatsen te koop
Residentie Saumon D’or in De Panne

De Panne is de meest zuidelijke badstad van ons land. De staanplaatsen van Residentie Saumon D’or liggen op slechts vijf minuten wandelen van de zeedijk, dus je staat in een mum van tijd aan het strand.

Andere locaties

Ook op volgende locaties hebben we nog garages en/of parkeerplaatsen te koop:

*De mogelijkheid tot verkoop is ons wettelijk gegund niettegenstaande een eventueel vervreemdingsverbod dat zou zijn opgenomen in de statuten. Het betreffen immers telkens garages of boxen die als afzonderlijk gekadastreerde kavels in de basisakte zijn omschreven. De syndicus werd hiervan reeds op de hoogte gesteld.

Bostoen banner actie garages en parkeerplaatsen