GroeneMeer

Trotstraat

  • Keuze uit energievriendelijke en passieve woningen. 
  • Omringd door natuur en groen.
  • Scholen en winkels op fiets- en wandelafstand.
Kom thuis in Herzele aan de rand van de Vlaamse Ardennen in de Denderstreek. Hier in woonproject GroeneMeer woon je rustig in het groen, met een uitzonderlijk landelijk uitzicht en toch vlak bij het centrum. Het is de ideale uitvalsbasis voor pendelaars richting Aalst en Brussel of Gent en Kortrijk.

Vraag hier onze digitale projectbrochure aan

Vind jouw droomwoning

Lot Type Opp. Woonopp. Slaapkamers Instapklaar? Prijs Plannen
701 Woning 250m2 145m2 3
702 Woning 250m2 143m2 3
703 Woning 250m2 182m2 5
704 Woning 250m2 182m2 5
705 Woning 250m2 146m2 3
706 Woning 250m2 147m2 3
Verdiepingen

Interesse?

Contacteer onze bouwadviseur!

Stel jouw vraag aan de adviseur

Lot 701

9550

Woning

3 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

145m2 woonoppervlakte

Bij het thuiskomen kan je eerst je wagen veilig achterlaten in de carport, langwaar je zowel een berging als de inkomhal kan binnengaan. De inkomhal geeft directe toegang tot een apart toilet, de trap naar boven en de leefruimte. De leefruimte is onderverdeeld in een living, een eetruimte en een keuken met een aaneensluitende tweede berging. Zowel de keuken als de eetruimte geven uit op een terras waar je kan genieten van de zon en de omgeving.  Wanneer je de op de bovenverdieping komt, heb je recht voor je een toilet dat apart voorzien is van de badkamer, die uit een bad, een douche en een dubbele lavabo bestaat. Op de verdieping is er nog  een derde berging voorzien. Het huis telt drie slaapkamers. Slaapkamer 1 waar de ruimte is voor een dubbel bed, veel kastruimte en een groot raam met voldoende lichtinval. De twee andere slaapkamer zijn ideaal als kamer voor kinderen/tieners.

Lot 702

9550

Woning

3 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

143m2 woonoppervlakte

Wanneer je na een lange werkdag toekomt, kan je je wagen achterlaten onder de carport, of je fiets veilig in de berging zetten. Bij het binnenkomen kom je in de inkomhal, die directe toegang biedt tot een apart toilet, de trap naar boven en de leefruimte. Deze laatste is opgedeeld in een living, een eetruimte en een keuken met een berging. Wanneer je de trap opgaat zie je recht voor je een apart toilet en naast je een badkamer met een douche, bad en een dubbele lavabo. Verder zijn er nog drie slaapkamers voorzien op de verdieping en nog een technische berging.

Lot 703

9550

Woning

5 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

182m2 woonoppervlakte

Bij het thuiskomen kan je je auto veilig achterlaten onder de carport. Ook de fietsen krijgen hun plek in een berging. Wanneer je de woning binnenkomt, kom je in de inkomhal. Hier heb je een toilet, de trap naar boven en toegang tot de leefruimte. Deze laatste is onderverdeeld in een living, een eetruimte en een keuken met een aansluitende berging. Er zijn veel raampartijen voor voldoende licht inval. Via de leefruimte kan je naar de eerste slaapkamer met een eigen badkamer, bestaande uit een lavabo en een douche. Wanneer je bovenkomt heb je nog een toilet dat apart voorzien is van de badkamer. Deze laatste bestaat uit een bad, een douche en een dubbele lavabo. Verder zijn er nog drie slaapkamers. 
De zolderverdieping is voorzien als een 5de slaapkamer met veel kastruimte. Verder is er nog een kleine zolder en een berging voorzien.

Lot 704

9550

Woning

5 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

182m2 woonoppervlakte

Voor je binnengaat in je woning kan je de auto onder de carport plaatsen of je fiets in de berging zetten. Via de voordeur bereik je de inkomhal met een toilet, de trap naar boven en toegang tot de leefruimte. Deze laatste bestaat uit een living, een eetruimte en een keuken. Aansluitend aan de keuken is er nog een praktische berging voor extra opbergruimte. Via de leefruimte kan je naar de eerste slaapkamer met en dubbel bed, genoeg kastruimte en een privé badkamer met een enkele lavabo en een douche.
Wanneer je de trap naar boven neemt kom je op de eerste verdieping. Het toilet is apart voorzien van de badkamer, die bestaat uit een douche, een bad en een dubbele lavabo. Verder zijn er nog drie slaapkamers.  De zolderverdieping is ingericht als een vijfde slaapkamer. Er is ook nog een kleine zolder en een berging voorzien.

Lot 705

9550

Woning

3 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

146m2 woonoppervlakte

Plaats je wagen onder je carport of zet je fiets veilig weg in de berging bij het thuiskomen. Wanneer je binnenkomt, kom je in een ruime hal waar je de trap naar boven kan nemen, een apart toilet hebt en de leefruimte kunt bereiken. Deze laatste is onderverdeeld in een living, een eetruimte en een keuken met aangesloten berging. Wanneer je boven komt heb je een apart toilet, een badkamer met een douche, een dubbele lavabo en een bad, en een derde berging. In totaal zijn er drie slaapkamers. 

Lot 706

9550

Woning

3 slaapkamers

250m2 grondoppervlakte

147m2 woonoppervlakte

Wanneer je deze woning te Herzele binnenkomt, kom je in de inkomhal, waarlangs je de trap naar boven kan nemen, een apart toilet hebt en naar de leefruimte kan gaan. De leefruimte is opgedeeld in een lichtrijke living, een eetruimte en een keuken met een aaneensluitende berging en bijkeuken. Zowel via de bijkeuken als via de leefruimte kan je het terras bereiken. Wanneer je boven komt heb je recht voor je een toilet en links een badkamer met een douche, een bad en een dubbele lavabo. Een derde berging is hier ook voorzien. Het huis telt in totaal drie slaapkamers.